Annons:

Sök

Annons:

STJÄRNAN SKADAD NÄR HHF TOG NYCKELSEGER

Robin Löfstedt utgick skadad i dagens segermatch mot Flottan. Foto: Ossian Mathiasson

Hultsfreds HF tog en mycket stark seger i dagens hemmamatch mot nästjumbon Flottan, 27–22. Smolken i glädjebägaren var att stjärnan Robin Löfstedt utgick armbågsskada i andra halvlek.

Annons:

Hultsfred behövde verkligen ta en seger i dagens hemmamatch mot Karlskrona Flottan och gjorde ett viktigt ryck i botten av division 2.

Nu ligger HHF fyra poäng före Flottan och har skaffat sig en lucka till lagen som jagar.

I första halvlek ryckte HHF ifrån till 9–3 och ledde sedermera med 13–9 i halvtid. Laget fortsatte att spela bra i andra halvlek och ledde med 18–10 när matchen skiftade karaktär.

Stjärnan Robin Löfstedt skadade armbågen vid ledning 19–15 och Flottan kröp närmare målmässigt och var endast två mål bakom med tolv minuter kvar.

HHF lyckades till slut repa mod och vinna med 27–22 och matchen var inte enkel med en dubbelpunkt på Ivan Pilipovic och Robin Löfstedt, något som HHF inte riktigt lyckades lösa och de brände en del chanser framåt.

HHF, som har två matcher kvar innan juluppehållet, möter Åhus borta i nästa omgång.