Annons:

Sök

Annons:

HHF NÄRA NEDFLYTTNING – FICK STORSTRYK

Albin Nilsson gjorde åtta mål för Hultsfred i kväll, men det räckte inte till seger. Foto: Ossian Mathiasson

HHF NÄRA NEDFLYTTNING – FICK STORSTRYK

Hultsfred HF är mycket illa ute efter kvällens förlust i kvalet till division två. Cyrus vann med hela 31-23 (13-9) och nu måste HHF plocka två raka segrar.

Annons:

HHF höll jämna steg med Cyrus i en kvart, men sedan blev 5-5 till 13-6 inom loppet av 13 minuter. Hultsfred repade sig något fram till pausen – men var aldrig nära i andra halvlek. Cyrus gick tidigt ifrån till en sexmålsledning och hade sedan full kontroll på matchen som slutade 31-23.

– Det var ingen vidare insats från vår sida. Bortaspöket lever vidare och vi har svårt att göra mål, vilket gör att vi hamnar efter. Inledningsvis är vi med och skapar de chanser vi vill skapa. Tyvärr har vi väldigt svårt att göra mål, vi bränner tre straffar och rena frilägen. Det blir tungt efter hand när vi inte är nära dem. 

Vad tyckte du om motståndet? 

– Det är inget dåligt motstånd och vi visste att vi var tvungna att prestera på en bra nivå. De var bättre än oss i dag, så är det. Nu får vi träna på i veckan och ska förbereda oss lite bättre. Jag tycker inte vi får träffen i försvarsspelet som vi önskar och vi är inte effektiva. Sedan måste vi vara mer fokuserade när vi ska avsluta.

"Inte orolig"

HHF måste nu vinna två matcher i rad för att rädda kontraktet i tvåan. Nästa match spelas i Hultsfred nästa lördag och en eventuell tredje match spelas också på hemmaplan för HHF.

– Det känns som att vi har goda chanser, det är inget lag som är bättre än oss men vi måste spela bättre. Jag är inte orolig och hemma har vi spelat ett helt annat spel. Vi har en annan trygghet hemma. 

Ingen i HHF var värd beröm efter dagens insats. 

Målskyttar: Albin Nilsson 8, Ivan Pilipovic 6, Lukas Örnros 2, Robin Löfstedt 2, Christoffer Sundqvist, Axel Henriksson, Tobias Stridh, Sasha Omrcen, Andreas Torngren.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: