Annons:

Sök

Annons:

Stark insats av Hultsfreds HF trots klar förlust

Foto: Pixabay

Stark insats av Hultsfreds HF trots klar förlust

Hultsfreds HF var aldrig nära att rubba topplaget Karlskrona i lördagens hemmamatch i handbollstrean. Till slut blev det förlust med tolv mål, trots en spelmässigt bra insats.

Annons:

– Vi vet hur bra Karlskrona är, men trots förlusten är jag väldigt nöjd. Om man jämför vår insats i dag med när vi mötte dem i början av serien, så är det en enorm skillnad. Killarna har haft en jättefin utveckling, och just det har varit målet med den här säsongen – att bygga för framtiden, säger tränaren Andreas Sundqvist.

Tung start

HHF fick en tung start på matchen och hamnade snabbt i underläge. 0-3 blev 3-9 efter den halva första halvleken.

– Ändå slutade vi aldrig kriga. Även om vi ligger under stort, så fortsätter vi. Vi pratade om det innan – att aldrig ge upp, utan just kriga, säger Sundqvist.

I inledningen av den andra halvleken knaprade HHF in några mål och som minst skiljde det fem bollar, 15-20. Matchen slutade 21-33 (10-17).

Kort med folk

– Vi går på kort med folk i dag, och det märktes till slut. Tyvärr orkar vi inte riktigt. Men som sagt, jag är ändå jättenöjd.

Bäst i Hultsfreds HF var Tobias Stridh, men Andreas Sundqvist berömmer även lagets försvarsspel under hela matchen.

– De gör många mål på kontring, men när vi har dem i upptställt läge har vi koll på dem.
HHF:s mål gjordes av Tobias Stridh 6, Gustaf Örnros 4, Adrian Söderpalm 4, Henrik Böris 3, Christoffer Sundqvist 2 och Wiktor Dehlin 2.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: