Annons:

Sök

Annons:

HHF avslutade med förlust:

Robin Löfstedt var med och slog Hultsfred Handboll på söndagen. Foto: Arkivbild

HHF avslutade med förlust: "Får gratulera våra gamla spelare"

Hultsfreds HF förlorade säsongens sista match mot Vetlanda med 32-23. Tränaren Jesper Rüdiger var inte allt för besviken efter matchen.
– Det blev mer som ett skönt möte mot Vetlanda, säger han.

Annons:

Hultsfreds HF åkte till Vetlanda utan något att spela för. Det hade däremot motståndarna, där både Robin Löfstedt och Ivan Pilipovic fanns med i laget. 

– Det blev ganska väntad utgång. Vi fick spela utan publik, det kändes mer som en träningsmatch. Vi hade inte mycket att spela för och det var svårt att tagga till. Vetlanda är bättre än oss, de har sin spets och vi hamnade i underläge, säger tränaren Jesper Rüdiger.

HHF-ledaren var inte särskilt besviken efteråt.

– Det kändes lite som att man inte tog så hårt på förlusten. Det blev som ett skönt möte mot Vetlanda. Det är kul för dem att gå upp och vi får säga grattis til både Ivan och Robin. 

"Vill åt samma håll"

Nu när säsongen är slut är det dags för HHF att utvärdera och analysera. 

– Man kan väl säga att alla vill åt samma håll. Det långsiktiga målet är att skapa en framtid här, så vi kan bli slagkraftiga igen. Det handlar om att lyfta upp de yngre ungdomarna i A-truppen för att träna och känna på det. Det är vad det handlar om. Överlag tycker jag att det känns bra. Det har handlat om att ha kul och överleva. Vi har ändå tagit stora steg från september till mars. Nästa år ska vi sätta högre krav.

Blir du kvar?

– Jag blir nog eventuellt kvar på något sätt, men vi får se hur. Det är inget beslut taget eller som jag vill kommentera.

Gustav Örnros fick ett plus i kanten för insatsen. 

Målskyttar HHF: Gustav Örnros (7), Adrian Söderpalm (6), Wiktor Dehlin (3), Christoffer Sundqvist (2), Anton Söderström (2), Elias Andersson Landholm (2). 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: