Annons:

Sök

Annons:

Kanadensisk forward får vänta på debut – klubben tittar på fler förstärkningar

Snart får kanadensaren Damian Caringi göra debut för Virserums SGF i Hockeytrean. Foto: Ossian Mathiasson

Kanadensisk forward får vänta på debut – klubben tittar på fler förstärkningar

Virserums SGF:s kanadensiske toppspelare Damian Caringi får fortsätta vänta på sin debut. 
– Hans arbetsvisum har inte blivit beviljat än, säger tränaren Wictor Holmberg. 

 

Annons:

Virserums SGF:s kanadensiska nyförvärv Tanner Hildebrandt har fått sitt arbetsvisum och svarat för åtta poäng på tre matcher. Landsmannen Damian Caringi har fortfarande inte spelat någon seriematch. 

– Nej, det har han inte gjort. Det är arbetsvisumet som gör att han inte har spelat än. Han ansökte senare än Tanner som har fått sitt visum och spelat tre matcher. Från och med att de ansöker har Migrationsverket tre månader på sig att godkänna visumet och det har gått tre månader den 8 november, säger Wictor Holmberg. 

Virserum har spelat hälften av matcherna i grundserien och Damian Caringi får vänta på att debutera. Debuten kan göras i samband med söndagens hemmamatch mot Eksjö HC.

– Han vet om läget och var medveten om det när han kom hit. Det går nog ingen nöd på honom men han tycker självklart att det är tråkigt att inte få spela. Det är en väldigt bra spelare som vi saknar, säger Wictor Holmberg. 

Kontakt med svensk back

Tranåskillarna Andreas Beidegårdh och Isac Levander gjorde en seriematch för Virserum i början av säsongen och har därefter inte synts till i laguppställningen.

Vad har hänt med dem?

– Andreas kommer flytta till Stockholm och Isac jobbar vi på. Vi hoppas att vi ska hitta en lösning. Han låter positiv, sedan finns det en del som ska lösa sig. Han kommer behöva flytta hit och vi kommer behöva hjälpa honom med jobb.

Har ni fler nyförvärv på väg in?

– Vi letar backar och har kontakt med en svensk kille som är sugen på att komma dit. Där är vi nu, han ska höra av sig senare i veckan. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: