Annons:

Sök

Annons:

VIMMERBY SKICKADE UT DALEN I TRE RAKA

Vimmerby har precis avgjort matchserien mot Dalen. Foto: Simon Henriksson

VIMMERBY SKICKADE UT DALEN I TRE RAKA

Vimmerby Hockey gjorde processen kort. I början av förlängningen satte Eddie Levin 3-2 på Dalen – och blev stor hjälte. Nu väntar semifinal för VH.

Annons:

Det var inte mycket som gick som det skulle i Vimmerby ishall på lördagen. Nätverket strulade från start och det gjorde att endast de som köpt biljett till matchen kunde se den. 

Alla sändningar låg, till följd av nätverksproblematiken, nere och säkerligen satt det många upprörda hemma i soffan. 

Men allt handlar ju inte om nätverk och på isen visste spelarna inget om vad som skedde utanför den. Inte ens en minut var spelad när Kalle Hult satte 1-0 för gästerna, som fick en riktig drömstart. 

Vimmerbys kvittering kom dock relativt omgående. Efter prick sex minuter satte Isac Andersson 1-1. Assisten gick till David Thomson och Pelle Ström.

Återtog ledningen

Dalen fick möjligheten i numerärt överläge precis i slutet av perioden utan att lyckas ta ledningen. Den andra perioden skulle bli en mållös historia. Vimmerby spelade två powerplay utan att få utdelning och Dalen ett. 

Direkt i tredje skulle Dalen återta ledningen. Bara tre minuter hade passerat när Erik Thorwalls gjorde 2-1 för gästerna. 

Vimmerby jagade kvittering för att matchen skulle leva vidare och med drygt sju minuter kvar att spela kom den. David Thomson var sist på pucken. 

Levin avgjorde

Knappt en minut senare fick Vimmerby en gyllene möjlighet att göra 3-2. Dalens Axel Eidstedt åkte ut för crosschecking. Trots flera fina chanser stod Oscar Malm emot. 

Matchen slutade 2-2 efter ordinarie tid och gick till förlängning. 

Den blev dock inte särskilt lång. Bara ett par minuter in i den tryckte Eddie Levin in 3-2 mellan benen på Oscar Malm. Ett vilt jubel bröt ut i Vimmerby ishall.

Vimmerby är vidare. Dalen är utslagna.

Mer om matchen senare. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: