Annons:

Sök

Annons:

Andra raka segern för VSGF – vände sent

Robert Davidsson räddade många skott i matchen mot Skillingaryd. Foto: Ossian Mathiasson

Andra raka segern för VSGF – vände sent

Virserum hamnade i underläge tre gånger om i dagens match mot Skillingaryd. Laget gav dock aldrig upp och vann till slut med 5-4 efter förlängning. Matchvinnare blev Philip Elander.
– Jag är imponerad av att de unga killarna inte ger upp, säger Thomas Larsson.

Annons:

VSGF svarade för en mycket svag inledning och låg under med 2-0 efter första.

– Då var vi inte alls med, vi slängde puckar hit och dit och det var lite likt matchen mot Motala. Vi spelade stressigt och fick inte alls något att fungera. 0-2 var absolut rättvist. I paus gick vi in på detaljer och sa att vi skulle lugna ned oss och hjälpa varandra. Det blev bättre och bättre, men det var ingen jättebra andraperiod heller.

Fick långt powerplay

Daniel Öhlund reducerade till 1-2 och Virserum fick även in en kvittering före andra pausen då William Petersson hittade nätet. I tredje hamnade VSGF i underläge med både 2-3 och 3-4  – men gav inte upp.

Karl Torstensson kvitterade till 3-3 och med drygt två minuter kvar sköt William Björklund 4-4 i powerplay sedan en Skillingarydspelare fått matchstraff efter en tackling och dessutom snackat till sig en tvåminutare.

När matchen väl gick in i förlängning spelade Virserum därmed fortfarande i numerärt överläge och det fällde avgörandet. Philip Elander blev segerskytt.

– I tredje spelar vi bra och är på den nivå vi ska vara. Det är imponerande att killarna inte ger upp utan att vi reser oss. Även när de gjorde 3-4 tvekade jag inte på det.

Daniel Öhlund och målvakten Robert Davidsson var bäst i laget.

Mål + assist: Carl Andrae 1+2, William Björklund 1+1, Simon Dahl 0+2, Daniel Öhlund 1+0, Karl Torstensson 1+0, Philip Elander 1+0, Oskar Nelsson 0+1, Markus Jardebrink 0+1.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: