Sök

GLÖDHET TRIO BAKOM VIKTIG SEGER FÖR VIK

Darren Nowick gjorde sina två första mål för säsongen i dagens match mot Almtuna. Foto: Ossian Mathiasson

Västerviks IK tog en tung seger hemma mot Almtuna efter en mycket bra genomförd match.
De rödblå spelade stundtals ut gästerna och vann med 6-3.

Västervik inledde matchen i högt tempo, med bra spel och prickade stolpen redan efter en minut. Det dröjde nästan nio minuter innan Almtuna skapade sin första målchans.

Trots det var det ändå AIS som tog ledningen, på straff. Snyggt lagd av Tobias Åhström. Med fyra minuter kvar av första perioden kvitterade Västervik.

Andra perioden slutade även den 1-1, alltså var det 2-2 inför sista. Där tog VIK över fullständigt och körde över de vitklädda gästerna, som lika gärna kunde tagit en matchtröja och hissat som vit flagga.

VIK vann till sist matchen med 6-3.

Målskyttar: Darren Nowick två, Victor Öhman, Peter Krieger, Rob Bordson, Jacob Bjerselius.