Annons:

Sök

Annons:

DUBBLA MATCHSTRAFF NÄR VSGF DERBYFÖLL

Jim Nordh åkte på ett matchstraff mot Åseda i kvällens derby. Foto: Ossian Mathiasson

DUBBLA MATCHSTRAFF NÄR VSGF DERBYFÖLL

Virserum åkte på säsongens andra derbyförlust mot Åseda i kväll. Två matchstraff i mittakten fällde avgörandet och tränaren Thomas Larsson var kritisk till domarinsatsen.
– Jag tycker att domaren tappar det helt och hållet i den andra perioden och har ett visst medhåll från deras tränare, säger Larsson.

Annons:

Jim Nordh hade precis kvitterat i början av andra. Det var också bland de sista sakerna han gjorde i matchen. Två minuter senare fick Nordh matchstraff för knätackning. Ytterligare sex minuter senare fick William Björklund matchstraff för crosschecking.

– Jag tycker att det är en bra match mellan två bra lag fram till matchstraffen. Domaren köper att deras spelare blir liggande och tyvärr tjänar man på det, men jag vill inte ha det i hockeyn. Matchstraffen avgjorde matchen helt och hållet. Den här domaren brukar vara bra annars och brukar hålla en bra nivå, men i dag var det inte så bra.

Orkade inte komma ikapp 

Åseda gick fram till 3-1 i slutet av andra och hade sedan full kontroll i sista perioden. Hemmalaget vann skotten med hela 31-17.

– Vi gick ned på två femmor med tio minuter kvar, men orkade inte riktigt.

Larsson var nöjd med hela laget.

– Alla gör ett bra jobb i dag. Allt från första till de som får hoppa in från bänken, alla visar karaktär. Jag tror att det här kan blir bra, säger Larsson.

Jim Nordh gjorde alltså Virserums mål. Simon Dahl och Andreas Lundgren noterades för varsin assist.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: