Annons:

Sök

Annons:

VSGF utan chans i svår bortamatch: ”Kan inte skylla på det”

Virserum förlorade återigen mot Lidköping i alltrean och har två förluster på tre matcher. Foto: Arkiv

VSGF utan chans i svår bortamatch: ”Kan inte skylla på det”

Virserums SGF fick ingen rolig start på det nya året. Den långa resan till Lidköping resulterade i en tung 1–5-förlust. 
– Vi var inte påkopplade på rätt sätt, säger tränaren Tomas Larsson.

Annons:

En seger och en förlust. Det är Virserums facit i inledningen av alltrean. Laget inledde med en tung 0–6-förlust i premiären mot Lidköping och revanscherade sig i andra matchen med 4–2 mot Valdemarsvik. 

I dag väntade alltreans tredje match och återigen stod Lidköping för motståndet, denna gång på bortais och det slutade med ännu ett tungt nederlag.  

Vann skotten i överlägsen stil

Virserum kom till bortamatchen med tre femmor och hade i ärlighetens namn inget att sätta emot då hade Lidköping ägde matchen med ett stort spel- och chansövertag. Lidköping vann matchen med 5–1 och skotten med förkrossande 44–10 (!). 

– Jag kan inte sätta fingret på exakt vad som gick fel men vi hamnade efter i situationerna samtidigt som de körde på. Som jag sa efter första matchen, Lidköping är ett bra lag och kanske det bästa laget vi möter i alltrean. Men vi ska också vara bra, det var vi inte i dag. Vi kom inte upp i normal standard och även om vi saknade några spelare så kan vi inte skylla på det. Så är det för alla lag och vi ska inte stå och falla på det, säger tränaren Tomas Larsson.

En spelare fick beröm

Lidköping gjorde 1–0 i powerplay efter 12.47 och utökade till 2–0 en dryg minut senare. I andra perioden var melodin likadan. Lidköping gjorde 3–0 i powerplay och sköt även 4–0 kort därpå.

– Jag var nöjd med de första tio minuterna i första perioden, då hade jag en god magkänsla. Efter deras 2–0-mål kändes det som att luften gick ur oss. De fick sina mål vid bra tillfällen, säger Tomas Larsson. 

Virserum kröp inte närmare än en 1–4-reducering genom Karl Torstensson med mindre än sju minuter kvar av ordinarie tid. Lidköping fastställde slutresultatet till 5–1 i slutminuterna och Larsson var inte helt nöjd. 

– Jag vill att vi ska ha en nivå till i vårt spel. Nu väntar ytterligare två bortamatcher och vi måste ha en revanschlusta som heter duga efter detta nederlag. 

I ett blekt VSGF framhölls målvakten Robert Davidsson, den ende VSGF-spelare som lyckades kvittera ut godkänt betyg. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: