Annons:

Sök

Annons:

Två matcher på två dagar för mycket för VSGF

Andreas Lundgren gjorde två av Virserums mål när laget på söndagen föll med 9-4 borta mot Strömstad. Foto: Ossian Mathiasson

Två matcher på två dagar blev för mycket för Virserums SGF i Alltrean. Efter lördagskvällens urladdning väntade idag ett på papperet svagare Lions HC Strömstad. Då blev det storförlust för VSGF.

Annons:

Virserums SGF fick med sig tre av sex möjliga poäng från sin Alltrean-road trip på västkusten.

På lördagskvällen besegrades Munkedal med 10-8 i en galet svängig match.

Svängde gjorde det även i Strömstad på söndagen, men ett tröttkört Virserum fick då se sig besegrat.
– Det var nog både trötta hjärnor och ben i dag. Vi var inte riktigt påkopplade, summerar tränaren Tomas Larsson.

Svaga inledningar

Fyra insläppta mål under de första elva minuterna i den första perioden.

Fem insläppta mål under de första 13 minuterna i den andra perioden.

Däremellan hade Virserum visserligen inlett vad man trodde skulle blir en vändning, då Andreas Lundgren såg till att reducera till både 4-1 och 4-2 innan den första periodpausen.

"Bra tredje period"

Men målen i inledningen av den andra perioden förstörde Virserums dag helt. Under loppet av fem minuter och 27 sekunder gick Strömstad från 4-2 till 9-2. Slutresultatet skrevs till 9-4 (4-2, 5-1, 0-1).

– Under de första tio minuterna i den andra perioden tappade vi allt. Självklart var matchen körd vid 9-2, men vi hade ändå ett bra snack i pausen, hittade grunderna igen och gjorde en bra tredje period, säger Tomas Larsson.

Virserums mål gjordes av Andreas Lundgren 2, William Björklund, Daniel Öhlund.

Förlusten innebär att Virserum är kvar på sjunde plats i serien med sina åtta poäng.