Annons:

Sök

Annons:

SÄSONGEN ÖVER FÖR VSGF – FÖLL I DAG

Thomas Larsson är osäker på sin framtid i klubben efter kvällens uttåg. Foto: Ossian Mathiasson

SÄSONGEN ÖVER FÖR VSGF – FÖLL I DAG

Virserum förlorade kvällens match mot Strömstad och därmed var det lagets sista match för säsongen. De blå slutar sist i Alltrean.
– Det känns inte bra alls nu, säger tränaren Thomas Larsson. 

Annons:

Virserum hade både kniven på strupen och behövde resultat med sig för att kunna gå vidare till playoff. Man lyckades inte med något av det.

Strömstad vann i Virserum med klara 5-2.

– Det är ett tråkigt slut på det hela. I matchen spelar vi bra i första och borde ha haft en ledning, men sedan tar de över mer och mer. De hade mycket att spela för också och de är tunga att möta. Vi orkar inte riktigt och då strular vi till det också.

"Lite för ojämna"

Simon Dahl gav Virserum hopp med sin 2-3-reducering i början av tredje, men fem minuter senare avgjorde Strömstad. 2-5 kom i tom kasse.

Virserum slutar därmed sist i tabellen.

– Vi är lite för ojämna, vissa stunder är vi jättebra och vissa stunder håller det inte helt enkelt. Skulle vi få upp nivån lite till hade det inte varit några problem att gå vidare. Vi har många juniorer och det är inte så lätt att komma in här. Standarden har höjts på trean också och det är en stor skillnad. Jag tror att det är väldigt nyttigt med ett års rutin för de yngre spelarna och hoppas att de väljer att stanna.

Kommer du fortsätta nästa år?

– Det är ett stort frågetecken kring det, vi får sätta oss ned och diskutera. Just nu känner man sig jättemissnöjd och tycker att någon annan borde sköta det, men man får ta lite tid och reflektera över det.

Är det här en missräkning?

– Vi hade ett mål på topp-fyra och det kändes inte orimligt. Spelar vi bra är vi där, men dipparna är för långa och det känns inte bra alls nu. Samtidigt: inför säsongen var det många som inte trodde att vi skulle gå till Alltrean. Det är både ja och nej.

Otto Svensson och Daniel Öhlund var bäst i dagens match.

Mål + assist: Simon Dahl 1+1, Alexander Andersson 0+1, William Petersson 0+1, Jim Nordh 1+0, Philip Elander 0+1.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: