Annons:

Sök

Annons:

Rasmus Jensens starka insats räckte inte till någon Dackepoäng mot Lejonen. Foto: Ossian Mathiasson

Förlust med minsta möjliga marginal: "Just nu är det en jobbig känsla"

En klart godkänd insats men det räckte inte hela vägen till poäng. Dackarna föll med 44–46 mot Lejonen. 
– Jag tycker att insatsen är bra då vi inte kommer hit med vår starkaste sjua, säger Rasmus Jensen. 

Annons:

Ett sargat Dackarna saknade flera tongivande förare i kvällens hemmamatch mot Lejonen och föll med två ynka poäng. Det var Gislavedsklubbens femetta signerad Bartosz Zmarzlik och Oliver Berntzon i första nomineringsheatet som grundlade segern plus att Patryk Dudek gjorde sitt jobb med att hålla Rasmus Jensen bakom sig i sista heatet. 

– Just nu är det en jobbig känsla för att vi inte kör hem en femetta i sista heatet och får till ett oavgjort resultat. Jag lyckades inte köra om Patryk (Dudek) och ta andraplatsen. Hade du sagt till mig i morse att vi skulle förlora med två poäng så hade jag tyckt att det var okej då vi saknade flera förare, säger Rasmus Jensen och fortsätter:

– Det är många som har Lejonen som guldfavorit. Det är självklart jobbigt att förlora med två poäng men jag tycker att det är okej med tanke på förutsättningarna. 

Rasmus Jensen var Dackarnas bäste poängplockare med 14 pinnar på sex körda heat. Dackarna står på två poäng efter fyra matcher. 

– Jag är glad för min egen insats men det jag tänker mest på är att det är många tuffa lag i Bauhausligan i år. Vi måste snabbt börja göra något för att inte halka efter. Det fanns två dåliga lag i fjol och i år är alla riktigt jäkla bra och starka. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: