Annons:

Sök

Annons:

Klart: Peter Ljung presenterad av ny klubb

Peter Ljung är klar och presenterad av Vetlanda Speedway. Foto: Ossian Mathiasson

Klart: Peter Ljung presenterad av ny klubb

Peter Ljung och Västervik Speedway har gått skilda vägar efter många säsonger. På fredagskvällen presenterades Peter Ljung av Vetlanda Speedway.

Annons:

Västervik Speedway har tappat sin stora publikfavorit, Peter Ljung, och fansens flagga med texten ”Kung Ljung” på Hejla Arena lär plockas ner. 

Tidigare i veckan kom nyheten att Peter Ljung inte har valt att förnya sitt avtal med klubben för säsongen 2020. 
Det är i stället Vetlanda Speedway som blir nästa klubbadress för Ljung, som bor i Vetlanda och har ett långt förflutet i klubben. 

”Peter Ljung tillbaka i Vetlanda, självklart. Vilken klubb vill inte det? Jag tror att alla klubbar skulle säga ja direkt om man fick möjligheten. Jag är jätteglad och klubben är fantastiskt nöjd. Jag hoppas att det är den mest intressanta truppen som Vetlanda har satt på benen under väldigt, väldigt många år. Det finns potential och tillsammans ska vi leverera sportslig framgång”, sa lagledaren Mikael Wirebrand från presskonferensen i bowlinghallen i Vetlanda. 

"Blev superintresserad"

Peter Ljung sa så här under presskonferensen som klubben livesände på Facebook.

”Det ska bli jätteskoj. När möjligheten kom så kändes det som att det var rätt i tiden. Jag blev superintresserad”, säger Peter Ljung. 

Vetlanda har även fått hem Alexander Woentin från Eskilstuna Smederna. Wirebrands plan är att klara med minst tre svenska förare i startsjuan nästa säsong och det är inte heller omöjligt att det kan bli fyra förare. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: