Annons:

Sök

Annons:

Här är förarna i svenska landslagstruppen:

Dackarnas nyckelförare Jacob Thorssell och Oliver Berntzon tar plats i den svenska landslagstruppen. Foto: Ossian Mathiasson

Här är förarna i svenska landslagstruppen: "Skaffat sig rikligt med erfarenhet"

Sveriges förbundskapten i speedway, Morgan Andersson, har tagit ut tio förare som ska tillhöra den svenska landslagstruppen under 2020. 

Annons:

Det var inga direkta skrällar i den seniorlandslagstrupp med tio förare som förbundskaptenen Morgan Andersson presenterade på tisdagen.  

Stjärnförarna Fredrik Lindgren och Antonio Lindbäck, som har varsin ordinarie plats i GP-serien, tar plats i det svenska laget och det gör även Pontus Aspgren, som finns med på ersättarlistan till GP-serien. Oliver Berntzon och Jacob Thorssell finns med i landslagstruppen. 

”Det är en trupp med kända namn som efter många års deltagande i Elitserien, Allsvenskan och andra ligor runt om i Europa har skaffat sig rikligt med erfarenhet och rutin”, säger Morgan Andersson i ett pressmeddelande på Svemos hemsida. 

Fakta

Landslagstruppen ser ut så här i sin helhet: Fredrik Lindgren, Peter Ljung, Antonio Lindbäck, Oliver Berntzon, Kim Nilsson, Pontus Aspgren, Jacob Thorssell, Mathias Törnblom, Linus Sundström och Victor Palovaara. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: