Annons:

Sök

Annons:

Toyota Open körs på tisdag – här är startfältet

Västerviksföraren John Lindman vann förra årets upplaga av Toyota Open och på tisdag körs årets tävling i Västervik. Foto: Linus Johansson

Toyota Open körs på tisdag – här är startfältet

Speedwaysäsongen har kommit igång. På tisdag väntar den femte upplagan av Toyota Open som i första hand vänder sig till U23 och yngre förare.

Annons:

Det är 17 förare som kommer till start i den individuella tävlingen som körs efter ett schema med 20 heat utan finalheat. Prispengar och pokaler delas ut till förarna som kommer topp tre.

Regerande mästare är Västerviksföraren John Lindman och tidigare vinnare är Joel Andersson (2016), Joel Andersson (2017), Jacob Thorssell (2018) och Oliver Berntzon (2019). 

”Vi är mycket glada att vi lyckas genomföra årets Toyota Open under rådande omständigheter och återigen har vi stora delar av svensk speedways framtid på plats. Det är fem stycken Västerviksförare i startlistan så det känns bra att de får en riktig genomkörare innan det är dags för laguttagning till Bauhaus-Ligan som startar 11 augusti”, säger sportchefen Morgan Andersson i ett pressmeddelande. 

Fakta

Startlistan till Toyota Open: 

 Jonathan Grahn (Indianerna), Christoffer Selvin (Indianerna), Joel Andersson (Indianerna), John Lindman (Västervik), William Björling (Lejonen), Linus Sundström (Västervik), Noel Wahlqvist (Västervik), Maksymilian Bogdanowicz (Lejonen), Anton Karlsson (Västervik), Avon van Dyck (Dackarna), Alexander Woentin (Vetlanda), Emil Millberg (Rospiggarna), Philip Hellström Bängs (Masarna), Joel Kling (Dackarna), Casper Henriksson (Lejonen), Johan Jensen (Vetlanda) och Philip Olofsson (Västervik).

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: