Annons:

Sök

Annons:

Przpedelski imponerade i debuten för Västervik:

Paweł Przpedelski i samspråk med Västerviks lagledare Morgan Andersson. Foto: Ossian Mathiasson

Przpedelski imponerade i debuten för Västervik: "Därför ringde jag Morgan"

Pawel Przpedelski har ett förflutet i Dackarna. På tisdagskvällen var han med och ordnade en stark poäng för Västervik i Målilla.
– Jag är glad för det, säger han efter sina 13 poäng.

Annons:

I Dackarna nådde aldrig Pawel Przpedelski de höjderna många tror att han har i sig. Kanske blir det skillnad i Västervik? I sin debut på tisdagskvällen blev det 13 poäng och den polske föraren var tillsammans med ryssen Artem Laguta väldigt framträdande för gästerna i premiären.

– Jag är väldigt glad, dels för att jag tog många poäng och dels för att 45-45 är ett riktigt bra resultat för oss på bortaplan. Det var en bra start skulle jag säga. Dackarna har ett starkt lag men vi gjorde det bra och nu ska vi växa ännu mer framöver, säger Pawel Przpedelski. 

Hur var det att vara tillbaka i Målilla och möta Dackarna?

– Jag kör för en annan klubb den här säsongen och körde i Motala förra säsongen. Det är inget jag tänker på. Jag gillar verkligen banan i Västervik och det var därför jag ringde Morgan (Andersson, reds.anm) och sa att jag ville köra i Västervik. Jag är glad över att vara en del av det här laget.

"Brukar inte gilla banan"

Przpedelski imponerade stort och var näst bäst poängmässigt efter Laguta i Västervik.

– Jag brukar inte gilla den här banan, men jag hade en bra kväll. Jag kände mig snabb, hade bra motorer och bra inställningar. Då funkar allt oavsett bana. 

Vad tror du om ert lag och era chanser den här säsongen?

– Vi har ett bra och ungt lag. Alla förare är duktiga och vi har byggt bra relationer redan. Jag tror att det kommer bli bra och vi vill vinna varje match. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: