Annons:

Sök

Annons:

Dackarna varnar för säljare som erbjuder VIP-bord till SM-finalen:

Dackarna varnar för säljare som erbjuder VIP-bord till SM-finalen i Målilla. Foto: Arkivbild

Dackarna varnar för säljare som erbjuder VIP-bord till SM-finalen: "Står helt maktlös"

Dackarna har gått ut med en varning på sin Facebooksida om bedragare som ringer och erbjuder VIP-bord till tisdagens SM-final i Målilla. 
– Man blir så besviken och står helt maktlös, säger Tomas Karlsson, ordförande i Dackarna. 

Annons:

Dackarna har fått kännedom om att någon eller några okända personer ringer och utger sig för att vara säljare från Dackarna och erbjuder VIP-bord till SM-finalen i Målilla den 13 juli.

Det är inga säljare från Dackarna och Tomas Karlsson, ordförande i Dackarna, uppmanar till stor försiktighet och tycker att det inträffade är jättetråkigt. 

– Man blir så besviken och står helt maktlös. Jag har polisanmält händelsen. Jag vill absolut inte att någon går på det. Det var en kund som var vaksam och ringde till oss direkt efter samtalet. Stor tacksamhet att man hör av sig till klubben så vi kan agera på det vi kan göra, säger Tomas Karlsson och fortsätter: 

– När jag slog upp numret på Hitta så står det att det är ett företag som försöker lura till sig personers BankID. Jag har uppgett numret till polisen så jag hoppas att de kan lösa det. 

"Viktigt att folk är vaksamma"

Karlsson uppmanar till försiktighet och att man försäkrar sig om att man pratat med en representant från Dackarna vid köp av reklam eller VIP-bord. 

– Här är det ett fåtal personer, jag, Jonas Olvenius, Mikael Teurnberg, som ringer om att reservera bord. Jag hoppas inte att någon person blir drabbad. Det är viktigt att folk är vaksamma. Bedragarna ska inte lyckas lura till sig några pengar. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: