Annons:

Sök

Annons:

Över 2 000 har laddat ned DH-appen – ”Ökat kraftigt”

Ossian Mathiasson, Rebecca Ovedal, Jakob Karlsson, Simon Henriksson och Linus Johansson är Dagens Hultsfreds fem medarbetare. Foto: Stefan Härnström

Över 2 000 har laddat ned DH-appen – ”Ökat kraftigt”

I veckan passerade DH-appen över 2 000 nedladdningar. Trafiken har ökat markant på sajten under året.
– Det är mycket glädjande att vi växer i Hultsfred, säger Jakob Karlsson, ansvarig utgivare.

Annons:

Lokaltidningen Dagens Hultsfred startades i september 2017 och appen lanserades i början av 2018. Nu finns den hos hela 2 000 enheter.

– Vi växer och växer i Hultsfred och är glada för att äntligen ha nått den här milstolpen samtidigt som vi vet att det fortfarande finns många Hultsfredsbor att nå ut till.

Dagens Hultsfred har haft en stark utveckling under 2018. Jämför man vecka 45-48 med vecka 1-4 så har trafiken ökat med 317 procent. I dag har sajten cirka 100 000 visningar per vecka och ungefär 10 000 unika besökare. 

– Det är såklart en väldigt bra ökning och nu är vi uppe på siffror som bör vara attraktiva för lokala annonsörer som vill vara säkra på att nå sina kunder på hemmaplan och som tycker att lokaljournalistik är viktigt. Vi tror på en fortsatt stark utveckling framöver samtidigt som vi behöver öka intäkterna för att kunna behålla den här kvalitén och bli ännu vassare i framtiden. 

Har du ett tips till oss eller tycker du att vi borde göra något annorlunda? Mejla din åsikt till redaktion@dagenshultsfred.se.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: