Annons:

Sök

Annons:

Vi önskar våra läsare ett gott nytt år!

Dagens Hultsfred önskar sina läsare ett gott nytt år. Foto: MostPhotos

Vi önskar våra läsare ett gott nytt år!

Snart tar 10-talet slut och vi på Dagens Hultsfred vill naturligtvis önska våra läsare ett riktigt gott nytt år och decennium. Under 2019 har DH:s utveckling fortsatt och vi landar på ett snitt på 11 907 unika besökare per vecka.
– Det är väldigt positivt att fler och fler läsare hittar till Dagens Hultsfred, säger tidningens ansvarige utgivare Jakob Karlsson. 

Annons:

Dagens Hultsfred startades i september 2017 och utvecklingen har gått spikrakt uppåt. I början låg DH på cirka 4 500 unika besökare och 21 000 sidvisningar.

I år landar snittet på 11 907 unika besökare och 127 183 visningar – varje vecka. Dagens Hultsfred drivs av Dagens Vimmerby som upplever ett positivt 2019. 

– Det här är vårt klart bästa år hittills, både vad gäller trafiken och ekonomiskt. Tidigare i år har en stor del av vår journalistik finansierats av ideellt arbete, nu är vi åtminstone väldigt nära en nivå där vi har råd att ge betalt för den tid som vi lägger ned på att göra Hultsfreds bästa tidning, säger Jakob Karlsosn, ansvarig utgivare.

Ökat med 67 procent

Förra året låg snittet på Dagens Hultsfred strax över 76 000 sidvisningar.

– Vi har ökat med 67 procent och det är vi förstås enormt nöjda över. Vi är väldigt glada och tacksamma för att så många vill läsa oss varje dag.

I nuläget är det 3 950 som har DH:s app. DH har ungefär en tredjedel av den trafik som systertidningen Dagens Vimmerby har.

– Dagens Hultsfred är fortfarande i en uppbyggnadsfas och vi är övertygade om att sajten kommer fortsätta växa även under 2020. Fler och fler hittar till oss varje vecka. Samtidigt har vi fortfarande mängder med saker att utveckla och förbättra, bland annat känner vi att vi behöver göra betydligt fler säljinsatser i Hultsfred framöver. Det kan på sikt bidra till en ännu bättre tidning. 

6,6 miljoner visningar

Dagens Vimmerby driver även Dagens Västervik tillsammans med Mediapartner.

– Både för DV och DVV har det varit ett positivt år. DV ligger på skyhöga siffror och tittar man på Dagens Västervik så har antalet visningar ökat med 146 procent jämfört med 2018. Det är enormt glädjande.

Totalt har DH haft 247 412 unika besökare på sajten under året och antalet visningar landar på cirka 6,6 miljoner.

– Det är bredden som ger vårt goda resultat. Vi ser nu fram emot 2020 och vårt mål är fortsatt att leverera de bästa nyheterna till våra läsare, varje dag. Vi tänker fortsätta vara snabba och pålitliga i vår rapportering och vill även tacka för alla tips som kommit in till oss under året. Vi strävar alltid efter att hinna få ut så mycket och så bra material som möjligt.

Vi vill passa på att önska våra läsare på Dagens Hultsfred ett riktigt gott 2020! Har du tankar om saker att vi borde göra annorlunda? Tveka inte att höra av dig till oss!

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: