Annons:

Sök

Annons:

Läs DV Näringsliv digitalt – stort fokus på ALV

Nedan kan du läsa DV Näringsliv digitalt. Foto: Simon Henriksson

Läs DV Näringsliv digitalt – stort fokus på ALV

I dag släpper vi årets första näringslivsmagasin digitalt. Tidningen har ett stort fokus på ALV:s utveckling – tio år efter att kommunen sålde bolaget.

Annons:

Dagens Vimmerby AB ger ut fyra magasin i print i år också. Tidningarna ges ut till samtliga 14 600 hushåll i Vimmerby och Hultsfred kommuner och publiceras förstås också för våra 55 000 genomsnittliga läsare på nyhetssajterna Dagens Vimmerby och Dagens Hultsfred.

– Magasinen har ett annat tilltal än vår vardagliga nyhetsverksamhet och är fortfarande viktiga för vår verksamhet. I år samarbetar vi med frilansreportrarna Caroline Petersson och Josefine Antonsson för att frigöra mer tid för försäljning och vårt arbete med nyhetssajterna. Det första magasinet innehåller bland annat ett längre reportage om turerna runt kommunens försäljning av ALV, säger Jakob Karlsson, ansvarig utgivare på Dagens Vimmerby.

Dubbla näringslivsmagasin

Magasinen som kommer ut i år är följande:

Mars: DV Näringsliv.

Maj: DV Dekor.

Oktober: DV Näringsliv.

December: DV Jul.

– Att lyfta bort fotbollen hade vi bestämt oss för redan innan coronakrisen och vi väljer att istället satsa på dubbla näringslivsmagasin. Vi ser en större efterfrågan på det magasinet och det kräver även en något mindre arbetsinsats.

”Känns extra bra”

Magasinen är gratis för alla hushåll.

– Vårt mål med magasinen är att ge samtliga invånare en trevlig stund och precis som våra nyhetssajter är magasinen gratis. Särskilt i svåra tider som dessa känns det extra bra att kunna erbjuda en gratisprodukt till alla våra invånare.

Vill du läsa näringslivsmagasinet kan du göra det här.

Vill du annonsera kan du se prislistan här.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: