Annons:

Sök

Annons:

Bilstöld tros ligga bakom misshandel i trapphus – äldre man slog i bakhuvudet

Foto: MostPhotos

Bilstöld tros ligga bakom misshandel i trapphus – äldre man slog i bakhuvudet

Gårdagens misshandelshistoria i ett trapphus i Hultsfred har kopplingar till lördagens händelse gällande olovligt brukande av personbil.

Annons:

Vår tidning rapporterade tidigare i veckan om att en kvinna i 35-årsåldern fick låna en man i 80-årsålderns bilnycklar för att hämta något i bilen i lördags. Det slutade med att den körkortslösa kvinnan satte sig bakom ratten, körde iväg utan mannens tillåtelse och blev stoppad av en polispatrull i Hultsfred. 

Mannen har polisanmält henne för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Anders Hultman ser det mer som olovligt brukande av personbil.

Denna händelse kan vara upprinnelsen till gårdagens dispyt i Hultsfred då kvinnan ska ha knuffat till mannen så han ramlade bakåt och slog i bakhuvudet i ett trapphus i Hultsfred. Misstänkt och målsägande är sedan tidigare bekanta med varandra. Kvinnan omhändertogs till följd av berusning.

– Mannen fick en sårskada i bakhuvudet och det uppstod även smärta och blodvite. Ambulansen var på plats och plåstrade om honom, säger Anders Hultman vid polisen i Oskarshamn. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: