Annons:

Sök
Ny chans att visa upp din bästa bild – skickar med ett viktigt tips

Kommunen efterlyser bilder till sin almanacka. Kanske en bild som denna på ett norrsken över Järnforsen som en läsare skickat till vår tidning. Foto: Privat

Ny chans att visa upp din bästa bild – skickar med ett viktigt tips

Nu har du chansen att få dela med dig av din lyckade bild. Kommunen efterlyser på nytt bilder till sin almanacka, gärna under temat "hemester".

Annons:

Har du en bild tagen på din favoritplats i Hultsfreds kommun har du chans att få ett månadsblad för dig själv. Traditionen med kommunens almanacka, fullmatad med information som är viktig att känna till som kommuninvånare,  får nämligen en fortsättning.

”Vi vill ha bilder från alla årstider. Ett tips är att skicka in några extra vår- och vinterbilder då dessa ofta är underrepresenterade bland de fotografier vi får in”, skriver kommunen på sin hemsida.

Bilderna, som bland annat ska vara i färg, i liggande format och högupplösta, ska vara inskickade senast den 27 oktober.

Man vill gärna också att inskickaren uppger var bilden är tagen och att man gärna motiverar varför just detta är en favoritplats.

För den som får sin bild publicerad på framsidan väntar ett presentkort på 1 000 kronor hos Shoppalokalt.nu och övriga tolv får 500 kronor vardera, även det i presentkort.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: