Annons:

Sök
JUST NU: Gymnasiesärskolan övergår till studier på distans

Gymnasiesärskolan i Hultsfreds kommun övergår till distansundervisning med omedelbar verkan. Beslutet fattades av barn- och utbildningsnämnden i dag. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: Gymnasiesärskolan övergår till studier på distans

Hultsfreds gymnasium och Albäcksskolan har gått över till studier på distans. Från och med i morgon gäller gymnasiesärskolan i Hultsfreds kommun också. 

Annons:

Barn- och utbildningsnämnden fattade i dag beslut om en övergång till distansundervisning med omedelbar verkan för gymnasiesärskolan i Hultsfreds kommun. 

Beslutet gäller även stängning av fritidsverksamheten för grundsärskolan årskurs 7–9 som bedrivs i gymnasiesärskolans lokaler. 

Beslutet gäller från den 17 december till och med den 23 december 2020. Vårdnadshavare och elever har informerats.

”Det är nu en ökande samhällsspridning av covid-19 i Hultsfreds kommun och det finns även risk för en ökad smittspridning på gymnasiesärskolan. Samråd med smittskyddsläkare på smittspårningsenheten har skett onsdag den 16 december och smittskyddsläkarens bedömning är att undervisning på plats och fritidsverksamhet ska undvikas i en veckas tid för att begränsa smittspridningen på gymnasiesärskolan och i Hultsfreds kommun”, skriver Hultsfreds kommun på sin hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: