Annons:

Sök

Annons:

JUST NU: GÄNGLEDARE DÖMS TILL ELVA ÅRS FÄNGELSE – MEDHJÄLPARE UTVISAS

Foto: Anders Blank

JUST NU: GÄNGLEDARE DÖMS TILL ELVA ÅRS FÄNGELSE – MEDHJÄLPARE UTVISAS

Domen i det omtalade fallet rörande en av gängledarna i den blodiga gängkonflikten i Kalmar har fallit. Gängledaren får ett långt fängelsestraff. 

 

Annons:

En av de ledande figurerna i gängkonflikten i Kalmar var en av de totalt fyra personer som dömdes under onsdagsförmiddagen. Gängledaren som är en 26-årig man döms för bland annat anstiftan av förberedelse till mord, anstiftan av försök till mord. Gängledaren dömdes till fängelse i elva år och åtta månader. 

En annan som dömdes var en 20-årig man från Mönsterås kommun som var en medhjälpare till gängledaren. Han dömdes till fängelse i sju år och sex månader för grovt vapenbrott och grovt natkotikabrott. 

Även en 23-årig man som varit bosatt i Kalmar och varit en torped för gängledaren dömdes till fängelse i sju år och sex månader för försök till mord och grovt vapenbrott. 

Den sista mannen är en 25-årig man som varit bosatt på västkusten som varit en medhjälpare till gängledaren som döms till fängelse i två år och tio månader, samt utvisning för grovt vapenbrott och narkotikabrott.

 

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: