Annons:

Sök

Annons:

Stormästaren inspirerade på hemmaplan – lät medlemmarna prova på

Andreas ”Didden” Harrysson (bilden) och Per Knutsson berättade om dartspelet. Med det tar PRO i Målilla sommarledigt. Foto: Lotta Madestam

Stormästaren inspirerade på hemmaplan – lät medlemmarna prova på

Målillla PRO hade sedvanlig avslutning inför sommarlovet med uteaktiviteter. Vi brukar vara ute vid vår boulebana i Idrottsparken, men vädret såg hotande ut så vi flyttade till utanför Skeppet med våra aktiviteter förutom boulen. Ett 50-tal PRO-are hade mött upp.

Annons:

Vi prövade på kasta hästsko och pricka bollen i små hål som vår lekledare Johnny Bohlin hade uppsikt på. Målilla Dartklubb visade och vi testade på att kasta dartpilar under överseende av stormästaren och proffset Andreas ”Didden” Harrysson och Per Knutsson som berättade om dartspelet. Dessutom var boulen igång.

Under tiden hade Karin och Göran Levin brassat igång grillen med korv, så dofterna trimmade igång smaklökarna och korven med bröd försvann snabbt ner i magarna tillsammans med medhaft kaffe, fikabröd och mycket pratsorl.

Sedan flyttade vi in i Skeppet och till våra underhållare Olle Olsson och Christer ”Knallen” Erikson som underhöll oss med sång och musik. Olle med förflutet i Mats Rådberg och Rankarna liksom spelat med Alf Robertsson och Jan Malmsjö berättade om sitt musikliv och hur det var i Nashville USA, och de framförde låtar av Mats Rådberg, Alf Robertsson och Elvis mfl.

En trevlig eftermiddag hade vi. Vi vill tacka Målilla GOIF för det fina samarbetet vi har i parken och Coop som sponsrade oss med korv och tillbehör och tack alla ni PRO-are som ställer upp och kommer till våra träffar.

Bosse Bergman

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: