Annons:

Sök

Annons:

  • Industrifastighet till salu – så ser planerna ut:

    Industrifastigheten på Björkuddvägen 4 i Hultsfred ligger ute till försäljning för 1,4 miljoner kronor. Så här långt har ett tiotal visat intresse, men inga konkreta bud har inkommit. Foto: Lotta Madestam

  • Industrifastighet till salu – så ser planerna ut:

    "Med rätt idéer och verksamhet så är det mycket utrymme för pengarna. Det finns potential så att säga för den med visioner", säger ansvarig mäklare Magnus Boberg. Foto: Fastighetsbyrån

  • Industrifastighet till salu – så ser planerna ut:

    Fastigheten står tom sedan tidigare hyresgästen Prozvets i Hultsfred AB gick i konkurs tidigare i år. Foto: Fastighetsbyrån

Industrifastighet till salu – så ser planerna ut: "Har potential"

En industrifastighet på Björkuddvägen ligger ute till försäljning sedan tidigare hyresgästen gått i konkurs. Ett tiotal har visat intresse, men buden har uteblivit så här långt.
– Jag skulle tro att majoriteten av de som tittar skulle vilja ha tillgång till lokalerna före vintern, säger  Magnus Boberg, ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån.

Annons:

Den lite drygt 3 600 kvadratmeter stora fastigheten ligger ute till försäljning för 1,4 miljoner kronor. Det ska enligt Magnus Boberg inte vara hugget i sten utan ägaren är öppen för förslag.

– Det är en väldigt stor industrifastighet, men behöver kanske lite kärlek. Det är ett väldigt bra fundament skulle jag vilja säga, så med rätt idéer och verksamhet så är det mycket utrymme för pengarna. Det finns potential så att säga för den med visioner.

"Hälften lokala företagare" 

Industrilokalen med tillhörande kontorsbyggnad med personalutrymmen lades ut till försäljning för en dryg månad sedan och Magnus Boberg har hunnit visa den för ett tiotal spekulanter.

– Så intresset är helt okej skulle jag säga. Det har varit ungefär hälften lokala företagare och hälften från andra delar av Sverige, så det är roligt, säger han.

Har du fått in något bud så här långt?

– Nej, inget konkret bud har inkommit. Jag tror att man måste hem och räkna lite på kammaren, för det behövs en del investeringar initialt.

De som är intresserade, vad har de för planer för fastigheten?

– Det är allt ifrån uppställning och lager till produktionsverksamhet, så det är alla möjliga planer, säger Magnus Boberg.

Hur lång tid tror du att det dröjer innan det är en ny ägare till fastigheten?

– Om vi återgår till vilken verksamhet de vill bedriva så skulle jag tro att majoriteten av de som tittar skulle vilja ha tillgång till lokalerna före vintern i alla fall. Så känns det, så har vi tur kanske strax efter sommaren.

Gick i konkurs i våras

Fastigheten har hyrts av Prozvets i Hultsfred AB fram till konkursen tidigare i år. Ägaren är inte stationerad i Hultsfred och i avsaknad av hyresgäst har fastigheten lagts ut till försäljning.

Senast har mekanisk verkstad bedrivits i större delen av lokalerna, förutom 600 kvadrat som är uthyrda till två separata hyresgäster.

Utöver cirka 24 000 kvadratmeter markareal finns också en stor, separat kallagerhall.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: