Annons:

Sök

Annons:

Hultsfred får sin andra tatueringsstudio – då är planen att öppna

Miljö- och byggnadsförvaltningen har gett klartecken till en ny tatueringsstudio på Västra Långgatan i Hultsfred. Foto: Lotta Madestam

Hultsfred får sin andra tatueringsstudio – då är planen att öppna

En ny tatueringsstudio är på gång att etablera sig i Hultsfred. Ägarens planer är att öppna sin verksamhet under september, enligt anmälan till miljö- och byggnadsförvaltningen.

Annons:

I februari öppnade en tatueringsstudio på Oskarsgatan i Hultsfred. Nu ser Hultsfred ut att få ytterligare en genom Jari Paakkunainen bosatt i Vimmerby.

Tatueringsstudion öppnas på Västra Långgatan, i Downunderwears tidigare lokaler, under namnet Js Tattoo.

”Verksamheten planeras att starta i september”, uppger Paakkunainen i sin anmälan.

 Enligt anmälan, som inkom i augusti, uppges att det ska finnas en behandlingsplats och för att slippa behöva sterilisera instrument kommer enbart engångsinstrument, i form av förpackade nålpatroner, användas.

"Kan bedrivas på lämpligt sätt"

Miljö- och byggnadsförvaltningen godkände anmälan för tatuering på fastigheten Källan 5 i tisdags. Innan det har ett besök gjorts i lokalen, där det diskuterades hur lokalen behöver anpassas för att kunna användas för yrkesmässig hygienisk behandling.

”Efter granskning av anmälan bedöms verksamheten kunna bedrivas på ett lämpligt sätt”, skriver miljö- och hälsoskyddsinspektör Sven af Ekenstam i beslutet.

Jari Paakkunainen har valt att inte kommentera.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: