Annons:

Sök

Annons:

FBSK har spelat klart – nu står hoppet till hjälp från grannklubben

FBSK vann klart mot HFK B på onsdagskvällen. Foto: Ossian Mathiasson

FBSK har spelat klart – nu står hoppet till hjälp från grannklubben

Frödinge/Brantestads SK avslutade säsongen med att besegra Hultsfreds FK B med 5-0. Det är mycket tveksamt om det räcker för FBSK – som nu får ställa sitt hopp till Gullringens GoIF.
– Vi hade nog behövt mer, säger tränaren Daniel Wessman.

Annons:

Frödinge/Brantestad har gått rent i division 4. Förutom en match. Förlusten borta mot Timmernabben är lagets enda poängtapp. Detsamma gäller för Timmernabben som endast förlorat borta mot FBSK.

Timmernabbens målskillnad är vassare och därför står FBSK:s hopp till att Gullringen kniper en skrällpoäng.

– Vi hade nog behövt mer i den här matchen, men kom inte upp i nivå. Det var hur svårspelat som helst. Det blåste otroligt mycket på Ceos och i första halvlek hade vi motvind. Bollen stack iväg och det var inte lätt för någon och det här var inte bästa stället att vara på, säger tränaren Daniel Wessman.

FBSK vann mot Hultsfreds FK B med 4-0 på onsdagskvällen. Förmodligen hade man behövt göra ännu fler mål för att sätta press på Timmernabben.

– I första halvlek är Hultsfred lika bra som oss. De mönstrar ett ungt lag och vi kommer inte upp i nivå någon gång. Vi hade 2-0 i paus och då var Hultsfred lika bra som vi var.

Måste hoppas på Gullringen

I den andra halvleken hade FBSK medvind och gjorde ytterligare två mål.

– Vi vinner rättvist, men vi gör inte det vi säger att vi ska göra. Vi är långt från vår nivå.

För att seriesegern ska hamna i Frödinge behöver Gullringen skrälla mot Timmernabben. Konkurrenten vann nämligen mot VIF C med 5-0 på onsdagskvällen också.

– Nu måste Gullringen ta poäng och det är klart att spelar Gullringen som mot oss eller Timmernabben i våras, så kan det gå. Då kan de låsa igen och man kan bara hoppas. Det är lite surt att man inte ens får kvala när det är två lag som sticker ut så pass mycket, säger Wessman.

Erika Andersson, Louise Andersson, Evelina Bertilsson och Linn Uhre var målskyttar. Bäst var Felicia Arvidsson och Stina Linder.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: