Annons:

Sök

Annons:

En nöjd och en missnöjd tränare efter derbyt

Målilla Eric Ottosson kvitterade på straff för andra gången den här veckan. Foto: Arkivbild

En nöjd och en missnöjd tränare efter derbyt

Kvällens derby mellan Målilla och Mörlunda slutade med delad poäng, 1-1. Det var en av tränarna nöjd med och en rejält missnöjd.
– Vi går därifrån med ett leende, det gjorde inte Målilla, säger Mörlundas tränaren Joakim Blomberg.

Annons:

Målilla var klart bättre i stora delar av första halvlek. Man satte en hög press som Mörlunda fick stora problem med. Som många andra gånger under säsongen var dock effektivitet obefintlig.

– Jag är besviken igen. Vi gör inte riktigt vad vi pratar om. Sett till chanser ska vi vinna, men det är målen det handlar om. Jag är väldigt missnöjd med spelet. Jag tycker inte vi jobbar som vi ska, det blir mycket en och en. Vi gör saker så svårt och ska dribbla. Vi spelar med tre anfallare och måste kunna göra fler mål, säger Roger Rönnlund i hemmalägret.

"Stod mest och väntade på 1-0" 

I andra fick Mörlunda bättre grepp om Målilla och William Steinholtz kunde skjuta in 0-1 efter ett misstag i hemmaförsvaret. Målilla forcerade och fick en tveksam straff med kvarten kvar. Eric Ottosson gjorde inget misstag.

Joakim Blomberg var nöjd med poängen.

– Sett till hela matchen ska vi vara det och 1-1 känns rättvist. Målilla börjar bra första halvtimmen, de satte en hög press som vi inte var beredda på. Vi försöker rulla boll och sätter oss själva i klistret. Man stod mest och väntade på att de skulle göra 1-0 första halvtimmen. I andra pratade vi ihop oss och fick lite bättre utdelning. Det var mycket kamp i andra, det smälls på och gnälls. Hälften säger att det är straff och hälften inte, men jag ser inte den situationen.

Elias Holmwall var bäst i Målilla och målvakten Georg Stenborg Krieg glänste i Mörlunda.

– Jag har aldrig sett honom göra sådana här räddningar, berömmer Blomberg. 

Tabellen kan du se här. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: