Annons:

Sök

Annons:

Hebe tog fast grepp om seriesegern – besegrade BOIF

William Music gjorde mål för Hebe ännu en gång. Foto: Ossian Mathiasson

Hebe tog fast grepp om seriesegern – besegrade BOIF

BOIF hade chans att skapa dramatik i tabelltoppen. Istället blev det tvärtom. Hebe vann med 3-1 på Odensvi och har nu i praktiken säkrat avancemanget till division fem. 

Annons:

Hebe visade varför man bara tappat poäng i en enda match i år under den första halvleken. BOIF hängde inte riktigt med och bortalaget gick upp till 2-0.

I andra spelade hemmalaget mer desperat och störde Hebe, men efter 3-0 var matchen avgjord.

– Det känns som att vi har ganska bra kontroll på det ändå. BOIF är ett bra lag med, men även när vi går ned lite lyckas vi stå emot. De har några lägen också, men vi har fler lägen och kunde ha vunnit med fler mål, säger Hebes tränare Felix Andersson som hyllar hela laget.

Med fyra omgångar kvar har tabelltrean BOIF nu tolv poäng upp till Hebe. Imorgon möts tvåan Horn/Hycklinge och fyran FBSK – som allra sämst kommer Hebe ha nio poäng till godo.

– Vi har en bra position, men det krävs en vinst till för att det ska kännas klart. Vi ska göra jobbet, säger Andersson.

 "De är snäppet bättre"

BOIF:s Magnus Larsson valde att berömma motståndet:

– Hebe är starka och kompakta, vi står upp bra och det var två situationer i första som det blev mål på där vi kunde ha gjort det lite rejälare. I andra är vi minst lika bra och spelar lite mer desperat. De får spela lite mer felvända, men de är snäppet bättre än oss.

I hemmalaget får alla beröm för sin prestation. Axel Andersson Landholm, William Music och Noah Sandelius stod för målproduktionen i Hebe. Hampus Jakobsson satte BOIF:s tröstmål.

Tabellen hittar du här. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: