Annons:

Sök

Annons:

Kryss för VSGF trots en man mer i en halvlek

Virserums SGF spelade till sig en poäng hemma mot Åseda IF. Foto: Bildbyrån

Kryss för VSGF trots en man mer i en halvlek

Efter tre raka förluster tog Virserums SGF en poäng hemma mot tabellfyran Åseda IF. Isak Andersson kvitterade till 2–2 i slutminuterna efter att de hade spelat med en man mer i en halvlek. 

Annons:

Virserum vann den inledande höstmatchen mot Järnforsens AIK med 5–4 och har därefter torskat mot Skede IF, Farstorps IK och Bodafors SK. 

I dag tog VSGF en poäng hemma mot Åseda IF, ett lag som VSGF besegrade med matchens enda mål i våras. 

Åseda tog ledningen efter fem minuter och Naid Ganovic kvitterade till 1–1 sex minuter senare. Med några minuter kvar till halvtid fick Åseda en spelare utvisad och 1–1-resultatet stod sig länge. 

"Otroligt besviken"

Med en man mindre på planen lyckades Åseda återta ledningen i 80:e minuten innan VSGF:s Isak Andersson kvitterade till 2–2 med tre minuter kvar av ordinarie tid. Matchen slutade 2–2.

– Jag är otroligt besviken för att vi inte vinner matchen, men jag är samtidigt stolt över att vi kommer tillbaka och kvitterar. På det stora hela är vi det bättre laget, men vi kan inte göra mål, säger Adis Mulisic och fortsätter:

– Vi har så många lägen, det är frilägen och allt möjligt. Vi ska leda med antingen 3–1 eller 4–1 i halvtid och ska egentligen vinna matchen där. Åseda är med i matchen, kämpar och gör 2–1 trots att de är en man mindre. Vi går för det, får in 2–2 och kan också trycka dit 3–2. På det stora är jag nöjd med uppryckningen, men vi ska vinna. Punkt slut. 

Jonathan Sahlström var bäst i VSGF. Glädjande är också att 13-årige Lucas Andersson, son till Marcus Andersson, gjorde debut. 

Virserum har Myresjö IF och Hultagårds IF kvar att möta innan årets säsong är över. 

HÄR kan du se tabellen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: