Annons:

Sök

Annons:

Målilla vann säsongens näst sista match – nu kan man bestämma seriesegraren

Foto: MostPhotos

Målilla vann säsongens näst sista match – nu kan man bestämma seriesegraren

Målilla vann mot Berga GOIF under lördagen med hela 4-0. Samtliga mål av samma spelare. Men mer mål kunde han gjort.

– Han missade tre frilägen i första halvlek så han hade kunnat göra mer mål, säger Roger Rönnlund, ledare för Målilla GOIF.  

 

Annons:

Under lördagen spelades omgång 17 i division 6 Oskarshamn mellan Berga GOIF och Målilla. 

En match som slutade 4-0 till Målilla. Men Målilla hade problem innan matchen. Laget hade nämligen problem med att få ihop ett lag. 

– Vi fick några återbud innan matchen, hela backlinjen sedan sist var borta, säger Roger Rönnlund, ledare för Målilla GOIF.  

En sömnig första halvlek med ett mål framåt menar  Roger att laget spelade. Men i andra halvlek vaknade laget till och John Bah gjorde tre mål, totalt fyra under hela matchen. 

– Han missade tre frilägen i första halvlek så han hade kunnat göra mer mål. Han släppte bollen för lite i första halvlek, sedan började han släppa bollen i andra och då genererade det mer mål.  

"Det vore skoj"

Mer spelare som Roger lyfte fram från matchen var mittbacksparet Elias Holmwall och Fabian Karlsson, som enligt Roger var helt felfria under hela matchen. 

Men även målvakten Simon Johansson gjorde en felfri match. 

– Han gjorde en mycket bra match och förbättrade sitt libero-spel, säger Roger Rönnlund. 

Den sista matchen för Målilla är inte viktig för deras egen del. Men laget kan vara med och bestämma vilket lag som går upp i serien. I sin sista match möter Målilla Fliseryd, som just nu ligger på en delad första plats. 

– Det vore skoj att bråka med dem. Om de tappar poäng mot oss så blir det tufft för dem att gå upp. Så det vore skoj att få vara med och bestämma det, säger Roger Rönnlund, ledare för Målilla GOIF. 

 

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: