Annons:

Sök

Annons:

17 mål framåt när Svala tog första segern – tränaren inte helt nöjd

IBK Svala slog ett brandskattat FBC Rinkabyholm med 17–5 i kväll. Foto: Bildbyrån

17 mål framåt när Svala tog första segern – tränaren inte helt nöjd

Efter två raka uddamålsförluster fick IBK Svala jubla över tre poäng mot FBC Rinkabyholm. Det blev seger med glasklara 17–5. 
– En riktigt skön seger, säger tränaren Pierre Ringström. 

Svala har inlett seriespelet med dubbla 4–5-förluster mot Borgholms IBK och IF Ariel B. I säsongens tredje match kom första trepoängaren. Ett decimerat FBC Rinkabyholm, som till Mörlunda med åtta utespelare och två målvakter, blev en munsbit. 

Svala vann med 17–5 (3–0, 6–4, 8–1) och tränaren Pierre Ringström var inte helt nöjd med vad hans lag åstadkom på hemmaplan. 

– Första perioden är helt okej, men vi stressar för mycket. Jag vet inte om vi är tagna av stundens allvar eller vad det är. Första är bra, men det kan bli bättre, säger Pierre Ringström och fortsätter:

– Andra perioden är jag inte riktigt nöjd med. Vi går ner i deras tempo och står på hälarna. Vi snackar ihop oss inför tredje perioden och pratar om att vi ska våga ha tålamod. Början på tredje är inte bra, men inte dåligt heller. Vi släpper tyglarna efter fem minuter, slappnar av och spelar på ett bra sätt. 

Ringström delade ut beröm till Hampus Adolfsson och målvakterna Leo Gunnarsson och Hampus Björk efter första triumfen. 

Poäng, Svala: Axel Elofsson 3+4, Gustav Tegberger Karlsson 4+1, Pontus Nilsson 4+0, Isak Elofsson 2+2, Fredrik Erlandsson 1+2, Simon Elofsson 1+2, Alexander Karlsson 1+1, Erik Liljegren 0+2, Christian Isomettä 1+0, Hampus Adolfsson 0+1, Elias Fransson 0+1. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: