Annons:

Sök

Annons:

Tränarens hårda kritik efter förlusten: ”Håller på med filmningar”

Virserums SGF föll i derbyt mot Åseda och tränaren Tomas Larsson riktade kritik mot motståndarna och domarna. Foto: Ossian Mathiasson

Tränarens hårda kritik efter förlusten: ”Håller på med filmningar”

Virserums SGF förlorade den återupptagna matchen mot Åseda IF. Efteråt riktade tränaren Tomas Larsson mot motståndarlaget och domarna. 
– De (Åseda) håller på med filmningar och det förekommer varje gång man är här och domarna går på det, säger tränaren Tomas Larsson. 

Annons:

Det spelades lite mer än två perioder i Åseda den här kvällen då förra mötet mellan Åseda och Virserum avbröts på grund av för dålig isen i slutet av första perioden. 

I kväll var det inget fel på isen. 

Åseda kom till den återupptagna matchen med en 1–0-ledning som blev 1–1 i mitten av andra perioden när kaptenen Karl Torstensson hittade rätt framför mål.

"Frustrerande att möta Åseda"

Den tidigare Vimmerby Hockey-backen Thim Skoog, numera i Åseda, sköt 2–1 i spel fem mot tre i slutet av andra perioden. 

– Vi gjorde en jättebra andra period. I stort sett allting klaffade så jag är nöjd med allting. Sedan är det ett bra lag som vi möter, det måste vi ta med oss, säger Tomas Larsson innan han skiftar fokus: 

– Sedan är det alltid frustrerande att möta Åseda som håller på med filmningar. Det förekommer varje gång man är här. De faller lätt, ligger kvar på isen och är sedan med i nästa byte och domarna köper det varje gång. Jag säger hela tiden till mina spelare att tänka på disciplinen och sedan håller Åseda på med sådant, det är tråkigt. Det är inte fotboll som vi håller på med, säger Tomas Larsson. 

59 utvisningsminuter för VSGF

Virserum hade nämligen 20 utvisningsminuter i andra perioden (totalt 59 utvisningsminuter) och det satte sina spår i tredje perioden, som inte blev särskilt lyckosam med fem insläppta mål inom loppet av tio minuter. Backen Markus Jardebrink tröstmålade fram till slutresultatet 7–2 i powerplay.  

– Det blir lite så på grund av utvisningarna. Boxplay sliter hårt och vi blir trötta, framför allt när vi har flera långtidsskadade backar. Vi har ändå modet och vill gå för det, då öppnar vi samtidigt upp oss. Det blir så när vi ska chansa och ligger under med 1–3, säger Larsson. 

Målvakten utgick skadad 

Under slutdelen av matchen hettade det till ordentligt där VSGF-målvakten Robert Davidsson skadade sig efter att en motståndare gjort en slewfoot på honom. Han utgick när matchuret stod på 19.05 i tredje perioden. 

– Jag vet inte vad jag ska säga. När man leder med 7–2 med en minut kvar så behöver man inte syssla med sådant. En av deras spelare körde undan fötterna på ”Robban” som föll med bakhuvudet i isen och domarna sa att de inte såg situationen. Sedan åker vår kapten fram och markerar och får matchstraff, 5+20, då blir man ännu mer frustrerad, säger Larsson. 

Hur är läget med Davidsson?

– Det är minst en hjärnskakning så vi får se hur länge han blir borta. Det kan handla om någon vecka eller resten av säsongen. Det ser inte alls bra ut just nu. 

Bäst i VSGF var backen Philip Elander. 

VSGF är jumbo i den haltande alltrean med fem inspelade poäng 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: