Annons:

Sök

Annons:

Stora siffror i tredje raka segern:

Adam Koponen hade en lyckosam kväll när Virserum tog tredje raka triumfen. Foto: Ossian Mathiasson

Stora siffror i tredje raka segern: "Klasskillnad stundtals"

Virserum, som tappade sina två superstjärnor Simon Dahl och Jim Nordh inför säsongen, har inlett säsongen på bästa sätt. På söndagen tog man tredje raka segern när Ronneby IK slogs med hela 10-3.

Annons:

– Det är en stabil seger, vi börjar inte jättebra, men steppar upp i slutet av första och sedan var det inget snack om det egentligen. Vi är betydligt bättre och det var klasskillnad stundtals, säger tränaren Wictor Holmberg.

Efter första perioden ledde VSGF med 3-1. I mittperioden tryckte man gasen i botten och inför sista perioden stod det hela 9-3. 

– Det är skönt att starta med tre segrar av tre möjliga. Speciellt förra matchen och denna spelar vi riktigt bra, precis som vi ska och har tränat på. Jag tycker det ser jäkligt bra ut. Självklart har vi dippar, det har alla lag, men vi försöker korta ner dem. Vi har en väldigt hög fart och bra pucktempo. Det är svårt att stoppa oss när vi gör det vi ska, säger Holmberg.

Kanadensarna hittar rätt

VSGF har värvat en hel del nordamerikanska spelare som inte är vana vid att spela på större rink. 

– Det funkar väldigt bra, vi har bra lagsammanhållning. Det syns på kanadensarna att de börjar anpassa sig och göra poäng. De blir bättre och bättre, hade lite svårt med stor rink i början, men det börjar lossna för dem, säger Holmberg, som gav beröm till Jeremy McNeil, Karl Torstensson, Oskar Nelson och målvakten Felix Nyström.

Poäng VSGF: Jeremy McNeil 3+1, Adam Koponen 2+4, Thomas Mansbridge 0+2, Jordan Fogarty 1+1, Karl Torstensson 1+1, Elias Grönberg 1+0, Oskar Nelson 1+0, Olle Engqvist 0+2, William Björklund 0+1, Derek Chin 0+1,  Richard Lundgren 0+1, Wesley Howerton 0+1, Daniel Öhlund 0+1

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: