Annons:

Sök

Annons:

Därför saknas nyförvärvet mot Rospiggarna – Teurnberg förklarar

Nicolai Klindt är inte tillgänglig när Dackarna möter Rospiggarna på bortaoval. Foto: Ossian Mathiasson

Därför saknas nyförvärvet mot Rospiggarna – Teurnberg förklarar

Rospiggarna och Dackarna har tagit varsin seger. I kväll möts lagen i Hallstavik. Dackarnas nyförvärv Nicolai Klindt är inte tillgänglig.

– Det visste jag om när han skrev på avtalet, säger Dackarnas lagledare Mikael Teurnberg.

Annons:

Dackarna har plockat en seger på de fem inledande matcherna i Bauhausligan och den kom hemma mot Indianerna.

Till kvällens möte med Rospiggarna, ett lag med lika många poäng som Dackarna, gör Målillalaget en förändring. Nicolai Klindt utgår och in kommer Adam Ellis. Det ligger ingen som helst dramatik bakom förändringen.

– Det är ingen petning utan Nicolai meddelade redan när han skrev på för oss att han inte hade möjlighet att köra matchen mot just Rospiggarna. Han hade något annat uppbokat och visste inte att han skulle köra den här tisdagen, säger Mikael Teurnberg.

"Skulle önska ett par poäng till"

Dackarna kommer från en kämpig säsongsinledning och har saknat det lilla extra mot slutet av matcherna.

– Det har varit stolpe ut och inte kuggat i som vi vill. Vi har inte gjort några dåliga matcher och det är ingen förare som har fallit igenom, men det har inte räckt till. Jag skulle önska ett par poäng till på nästan alla gubbar. Undantaget Rasmus (Jensen) som verkligen har åkt jäkligt bra och reserverna som har gjort vad man kan förvänta sig. De andra förarna behöver ta några poäng till, det är väl det som behöver snäppas upp för att vi ska vinna matcher. Vi har förlorat jämna matcher och det har varit väldigt nära, vi kunde lika gärna ha tagit sex-åtta poäng med lite flyt, säger Mikael Teurnberg. 

Sex lag går vidare till slutspel och Dackarna är ett av tre lag på två poäng. 

– Det är ingen fara men det går inte att vänta för länge. Jag vill se att vi är med från början och har jävlar anamma som vi har haft i vissa matcher. Det är svårt att vinna matcher när man kör lamt, säger Teurnberg. 

Hur viktigt är det att få en seger mot Rospiggarna?

– Jag tycker inte om att prata om viktiga matcher då alla matcher är viktiga. Däremot finns det måsten mot slutet av säsongen, men för att hänga med vore det skönt att vinna. Man ska aldrig vänta till slutet, då blir det press. Vi vill komma igång och vinna matcher. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: