Annons:

Sök

Annons:

Ung dansk förlänger med Västervik – fem förare klara

Mads Hansen blir Västervik trogen. Foto: Bildbyrån

Ung dansk förlänger med Västervik – fem förare klara

Västerviks Speedway har gjort klart med ännu en förare inför nästa säsong. Det är 22-årige Mads Hansen som skrivit ett nytt kontrakt med klubben. 

Annons:

Det blir Hansens fjärde säsong i dressen. I år körde han åtta matcher med ett snitt på 1,407. 

– Vi är mycket glada att Mads väljer att fortsätta i klubben och det var inga tvivel från vår sida att förlänga avtalet. Utvecklingen i Mads karriär går stadigt framåt och vi är mycket nöjda med vad han presterade för oss under året. Mads fick även chansen att visa upp sig i finrummet då han deltog i GP tävlingen i Målilla där han fick med sig 7 poäng och visade att han även kan prestera utmärkt mot den absoluta världseliten. Jag hoppas och tror att Mads kommer ta ytterligare steg under den kommande säsongen och att vi har många säsonger kvar tillsammans, säger sportchefen Morgan Andersson i ett pressmeddelande. 

Mads Hansen säger såhär: 

– Det är med stor glädje jag återigen kommer att köra för Västervik. Det blir min 4:e säsong för klubben, en klubb jag känner mig riktigt bekväm med. Jag älskar att komma till Sverige, speciellt till Västervik, en bana som passar mig väldigt bra. Jag ska göra mitt bästa för att göra det till en supersäsong 2023, säger Mads Hansen.

 Västervik Speedway 2023: 

Bartosz Smektala 2,041 

Tai Woffinden 2,022 

Mads Hansen 1,407 

Jacob Thorssell 1,174 

Anton Karlsson 0,500 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: