Annons:

Sök

Annons:

Sparkonto med ränta: Hitta den bästa sparräntan här

Sparkonto med ränta är en enkel och säker sparandeform. Här växer dina pengar utan att du behöver göra någonting. För största möjliga avkastning gäller det att hitta ett sparkonto med hög ränta. Här kan du jämföra sparkonton för att hitta den bästa sparräntan.

Annons:

Jämförelse: Hitta den bästa räntan på sparkonto

Om du är intresserad av att maximera ditt sparande genom att finna den bästa sparräntan, har du kommit rätt. I denna guide går vi igenom allt från olika typer av sparkonton och hur ränta fungerar, till hur du jämför olika banker och undviker vanliga fallgropar. Med vår hjälp får du de verktyg och insikter du behöver för att göra det bästa valet för ditt sparande.

Vad är ett sparkonto? En introduktion till sparkonto med hög ränta 

Ett sparkonto med ränta är en särskild typ av bankkonto designat för att hjälpa dig att spara pengar över tid. Till skillnad från ett lönekonto, där pengarna ofta kommer in och går ut med jämna mellanrum, är ett sparkonto mer statiskt. Det är en plats där du kan förvara pengar som du inte omedelbart behöver, samtidigt som du ofta får en ränta på det insatta beloppet.  

Ett vanligt sparkonto ger dig friheten att ta ut pengar när du vill, även om det kan finnas vissa begränsningar. Detta skiljer sig från ett fasträntekonto där dina pengar är låsta under en viss period i utbyte mot en högre ränta. Ett fasträntekonto är en underkategori av sparkonto och kan vara ett bra alternativ för den som kan tänka sig att binda sina pengar för att få en högre ränta.

Det är också viktigt att förstå att alla sparkonton inte är likadana när det gäller räntan. Termen ränta på sparkonto används ofta som en samlingsbeteckning som kan inkludera allt från grundläggande sparkonton till de med mer komplicerade räntestrukturer.

Hur ränta på sparkonto påverkar ditt sparande 

Räntan spelar en central roll i dynamiken kring sparkonton. Det är denna ränta, ofta kallad sparränta, som gör att dina pengar ökar i värde över tid. Det är således inte särskilt konstigt att de flesta är på jakt efter ett sparkonto med hög ränta.

Sparräntan är den procentandel av ditt sparade kapital som banken betalar för att du låter banken förvalta dina pengar. Detta skapar en vinstmöjlighet som kan vara särskilt fördelaktig om du har ett sparkonto i en bank med högst sparränta.

Men alla sparkonton är inte lika. Vissa konton marknadsförs med "bästa ränta på sparkonto", vilket kan innebära en hög fast ränta eller en ränta som ökar med tiden och med det belopp du sparar. Detta skiljer sig från sparkonton som har lägre sparräntor men som kanske erbjuder andra fördelar, som flexibilitet eller lägre avgifter.

Förstå sammansatt ränta på sparkonto 

När du sparar pengar på ett sparkonto med hög ränta, är det inte bara den nominella räntesatsen som spelar roll. Även hur räntan beräknas och slås ihop över tid inverkar när du ska räkna ut ränta på sparkonto. Det finns ingen lagstiftning som direkt reglerar hur banker ska beräkna ränta, vilket gör det viktigt för dig som sparare att förstå de specifika reglerna för just ditt sparkonto.

“Ränta på ränta” innebär att du inte bara ska räkna ut sparränta på det ursprungliga beloppet du satt in, utan även på den ränta som tillkommit. Så, när får man ränta på sparkonto? Svaret är att det kan ske med olika intervall:

  • Dagligen
  • Månadsvis
  • Årligen

När det gäller att hitta bäst ränta på sparkonto är det också viktigt att notera att vissa banker erbjuder olika räntesatser beroende på hur mycket pengar du har på kontot. Detta kallas ofta för stegrade räntor och kan göra att du får högst sparränta om du har en större summa insatt.

En del banker skyltar med att de har marknadens bästa sparkonto, genom att erbjuda en hög introduktionsränta. Denna ränta är oftast tillfällig och justeras nedåt efter en viss period. Är du på jakt efter ett sparkonto med hög ränta för långsiktigt sparande är det således viktigt att inte stirra sig blind på den initiala räntesatsen, utan att också förstå hur den kommer att förändras över tid.

Hur fungerar ränta på sparkonto med automatisk sparplan? 

En automatisk sparplan är ett effektivt sätt att bygga upp ditt sparande över tid. Genom att ställa in en fast summa som automatiskt överförs från ditt lönekonto till ditt sparkonto varje månad, kan du dra nytta av ränta-på-ränta-effekten utan att behöva göra manuella insättningar.

Hur fungerar då räntan i samband med en automatisk sparplan? I de flesta fall räknas räntan dagligen, månadsvis eller årsvis och läggs till ditt sparkonto. Det betyder att varje ny insättning från din sparplan kommer att börja generera ränta så snart den når kontot.

Krav för att öppna sparkonto med ränta 

När du ska öppna ett sparkonto är det viktigt att känna till de krav som gäller för minsta insättning och eventuella saldokrav. Dessa kan variera betydligt mellan olika banker och typer av sparkonton.

Först och främst, vissa banker kräver en minsta insättning för att du ska kunna öppna ett sparkonto. Det kan variera från några hundra till flera tusen kronor. Om du är ny på sparande eller har en begränsad budget, kan det vara värt att leta efter banker som har låga eller inga krav på minsta insättning.

Saldokrav är en annan faktor att överväga. Vissa sparkonton, särskilt de med den högsta sparräntan, kan ha ett minimibelopp som måste hållas på kontot för att den högre räntan ska gälla. Om saldot sjunker under detta belopp, kan räntan justeras nedåt eller andra avgifter tillkomma.

När kan du ta ut pengar från ditt sparkonto? 

När det gäller tillgängligheten av pengar så varierar reglerna beroende på vilken typ av sparkonto med ränta du har och vilken bank du väljer. Detta är en viktig faktor att tänka på, särskilt om du gör en sparränta jämförelse mellan olika banker och kontotyper.

Olika typer av sparkonton: Från fasträntekonto till sparkonto med hög ränta 

Det finns flera olika typer av sparkonton att välja mellan, och varje typ har sina egna för- och nackdelar. Det mest grundläggande är det vanliga sparkontot, som oftast har variabel ränta och inga bindningstider. Detta är ett bra alternativ för dig som vill ha möjlighet att flytta dina pengar utan kostnad.

Ett fasträntekonto är en annan typ där dina pengar låses under en viss period, vanligtvis ett till fem år, i utbyte mot en fast ränta. Om du inte tänker använda pengarna under bindningstiden kan detta vara en fördelaktig lösning. Denna typ av konto kommer ofta upp när man söker efter högst ränta på sparkonto.

För dig som är på jakt efter marknadens bästa ränta på sparkonto kan ett fasträntekonto således vara ett bra alternativ, då dessa i regel erbjuder den högsta sparräntan.

Dessa aspekter kan vara avgörande för din ekonomi, och du bör alltid väga in dem och se till att du inte bara jämför ränta på sparkonto. Bäst sparränta just nu är kanske inte det bästa valet sett på sikt.

Fördelar och nackdelar med låst sparkonto 

Bindningstid på ett sparkonto är en viktig faktor att beakta när du väljer var och hur du ska spara dina pengar. Ett sparkonto med bindningstid, ofta kallat fasträntekonto eller låst sparkonto, innebär att du förbinder dig att inte ta ut pengarna under en viss period i utbyte mot en garanterad ränta. Det finns både fördelar och nackdelar med detta.

En av de största fördelarna är att du ofta får den högsta sparräntan på sparkonto med bindningstid. Om du söker efter det sparkonto med högst ränta kommer du troligen att stöta på fasträntekonto. Denna högre ränta kan vara särskilt attraktiv i en lågräntemiljö.

Nackdelen är naturligtvis att dina pengar är låsta under en viss period. Om du behöver ha tillgång till dem tidigare kan det medföra straffavgifter eller att du förlorar den ackumulerade räntan. Detta gör att sparkonton med bindningstid inte är idealiska för en nödfond eller andra pengar som du kan behöva ta ut snabbt.

Det är också viktigt att notera att även om en högre ränta kan vara lockande, måste du också beakta andra faktorer som avgifter och bankens stabilitet. Om du är på jakt efter den bästa räntan på sparkonto, kom ihåg att en hög ränta kan kompenseras av höga avgifter eller en osäker bank.

Fördelar och nackdelar med ett sparkonto utan bindningstid

Ett sparkonto utan bindningstid erbjuder en högre grad av flexibilitet. Du har friheten att ta ut dina pengar när du vill, utan några sanktioner eller avgifter. Detta kan vara särskilt användbart i nödsituationer eller om du stöter på en oväntad möjlighet som kräver omedelbar finansiering. Dessutom kan du enkelt byta till ett annat sparkonto med bättre ränta om marknadsförhållandena ändras, vilket gör att du kan maximera din avkastning utan att vara låst vid en specifik bank eller räntesats.

Å andra sidan kan sparkonton utan bindningstid ofta erbjuda lägre räntor jämfört med låsta konton. Eftersom banken inte har garantin att dina pengar kommer att förbli på kontot under en viss period, kan de vara mindre benägna att erbjuda en konkurrenskraftig ränta. Detta kan i längden leda till en mindre avkastning på ditt sparande. Dessutom kan den enkla tillgängligheten till dina pengar vara en frestelse att spendera dem, vilket kan underminera dina långsiktiga sparplaner.

Jämförelse: Hitta den högsta sparräntan

Vad kostar det att ha ett sparkonto med ränta?

Det är inte bara sparkontots ränta som bör påverka ditt val. Det finns också potentiella avgifter och kostnader med ett sparkonto med hög ränta som du bör vara medveten om.

En av de vanligaste avgifterna är administrationsavgiften, som täcker bankens kostnader för att hantera ditt konto. Vissa banker erbjuder sparkonton utan några avgifter, särskilt om du redan har andra tjänster hos dem. Andra kan ha en månads- eller årsavgift, vilket kan göra en stor skillnad i din totala avkastning över tid.

För de som är ute efter bästa sparräntan är det viktigt att se till att räntan inte neutraliseras av eventuella avgifter. Om en bank erbjuder högsta ränta på sparkonto men samtidigt har höga avgifter kan det vara mindre fördelaktigt än ett konto med lägre ränta men inga avgifter.

Ytterligare en avgift att vara uppmärksam på är uttagsavgiften. Vissa sparkonton begränsar antalet fria uttag du kan göra varje år och tar ut en avgift för ytterligare uttag. Detta kan vara särskilt relevant om du inte planerar att låta pengarna stå orörda under en längre period. Bara för att du hittar ett sparkonto med hög ränta, betyder det således inte att detta konto ger dig högst avkastning.

Hur beskattas ränta på sparkonto? 

Skatteaspekter är en ofta förbisedd del av sparandet som kan ha en betydande inverkan på din totala avkastning. I Sverige beskattas ränteintäkter från ett sparkonto med ränta som kapitalinkomst. Skattesatsen för kapitalinkomster är 30 %, vilket betyder att om bästa sparräntan är 2 %, så kommer din effektiva ränta efter skatt att vara 1,4 %.

För att göra det enkelt för sparare har de flesta banker i Sverige ett system där de automatiskt rapporterar ränteintäkter till Skatteverket. Det betyder att du oftast inte behöver göra något själv för att deklarera dessa intäkter, men det är alltid bra att dubbelkolla för att se till att allting stämmer. Om du får flera sparkonto räntor från olika banker, så kommer varje bank att rapportera separat.

Hur säkert är ett sparkonto med ränta? 

Trygghet och risk är två centrala faktorer att beakta när det gäller sparande. Ett sparkonto med hög ränta ses generellt som en av de säkraste formerna av sparande, men det finns ändå några viktiga aspekter att tänka på.

För det första, se till att du väljer ett sparkonto med insättningsgaranti. Det garanterar att dina insatta pengar upp till 1 050 000 svenska kronor är skyddade om banken skulle gå i konkurs. Detta kan vara särskilt relevant om du söker "högsta sparränta" och därför överväger mindre eller nystartade banker.

När det gäller "bästa fasträntekonto", som ofta erbjuder den högsta sparräntan men kräver att du låser dina pengar under en viss tid, är det viktigt att förstå vilka begränsningar som finns. Du bör också vara medveten om att fast ränta på sparkonto innebär att den inte kommer att justeras om marknadsräntan stiger.

Tänk alltid på att även om ett sparkonto med bästa sparräntan kan verka lockande, så är räntan inte den enda faktorn att ta hänsyn till. Var noga med att läsa det finstilta och förstå alla villkor och avgifter som kan appliceras, eftersom dessa kan äta upp eventuella ränteintäkter och påverka den totala avkastningen.

Bankens stabilitet: Vilken bank ger bäst ränta på sparkonto? 

Bankens stabilitet är en viktig faktor att beakta när du jämför sparränta och sparkonto. Det är en vanlig missuppfattning att banken med den högsta sparräntan automatiskt är det bästa valet. Men även om ett sparkonto med hög ränta kan vara attraktiv, bör du också fundera över bankens finansiella hälsa och rykte.

Många mindre banker och online-banker erbjuder bäst ränta på sparkonto, för att locka till sig kunder. Det är viktigt att göra sin hemläxa och se till att banken är pålitlig och har en sund ekonomisk bas. En bra indikator är att kontrollera om banken omfattas av insättningsgaranti, vilket ger en extra säkerhet för ditt sparande.

När du söker efter den bank med bästa sparränta, det vill säga det sparkonto med bästa räntan, kommer du sannolikt stöta på en mängd alternativ. För att göra ett bra val bör du jämföra olika aspekter, såsom:

  • Räntesats
  • Avgifter
  • Tillgänglighet
  • Bankens stabilitet

Vissa större banker med gedigen historia och stark finansiell ställning kan erbjuda något lägre räntor, men de ger ofta en högre grad av trygghet. Dessa banker har oftast också ett bredare utbud av finansiella tjänster, vilket kan vara en fördel om du planerar att utöka ditt sparande eller investera i andra finansiella produkter i framtiden.

När det gäller att välja en bank för ditt sparkonto, är det alltså klokt att inte enbart fokusera på att hitta det sparkonto med högsta räntan. Bankens stabilitet och rykte är minst lika viktiga faktorer, som kan påverka ditt långsiktiga sparande.

Sparkonto med insättningsgaranti

Att spara pengar på ett sparkonto med insättningsgaranti ger en extra säkerhetsnivå till ditt sparande. Den statliga insättningsgarantin fungerar som en försäkring för dina pengar, vanligtvis upp till en viss gräns som är fastställd av statliga organ. Om banken skulle gå i konkurs, är dina insättningar därmed skyddade.

När det gäller att söka efter det bästa sparkontot med insättningsgaranti eller bästa sparränta med insättningsgaranti, finns det flera faktorer att beakta. För det första, se till att jämföra sparränta med insättningsgaranti mellan olika banker.

Det är också viktigt att förstå villkoren för insättningsgarantin. Läs igenom det finstilta för att säkerställa att du vet hur mycket av dina insättningar som är garanterade och under vilka omständigheter. Vanligtvis är det belopp som är garanterat standardiserat inom EU, men det kan variera beroende på jurisdiktion och specifika bankpolicys. I Sverige behöver du dock inte leta särskilt länge, så alla sparkonton måste omfattas av insättningsgarantin enligt lag.

Att ha ett sparkonto med ränta och insättningsgaranti är särskilt fördelaktigt för den som prioriterar säkerhet lika högt som avkastning. Det ger en balans mellan att låta ditt kapital växa och att skydda det, vilket ger en omfattande finansiell trygghet.

Jämför sparränta mellan olika typer av banker 

När det gäller att välja ett sparkonto är en av de första frågorna ofta: ska jag välja en online-bank eller en traditionell bank? Båda har sina för- och nackdelar, och ditt val kan påverka den sparränta du får.

Online-banker har blivit alltmer populära tack vare deras enkelhet och ofta högre sparräntor. Eftersom de har lägre driftskostnader kan de ofta erbjuda den högsta sparräntan, vilket är en viktig faktor att överväga när du jämför sparräntor. Online-banker har ofta också mindre komplicerade avgiftsstrukturer och kan erbjuda funktioner som automatiska sparplaner.

Traditionella banker å andra sidan, kan erbjuda en personlig service som många uppskattar. Möjligheten att gå in i en fysisk filial och tala direkt med en banktjänsteman kan vara ovärderlig för vissa. Men det tillkommer ofta en kostnad i form av lägre sparräntor och möjliga serviceavgifter.

Så, när du jämför sparkonto och överväger vilken typ av bank du ska välja, tänk på dina egna prioriteringar. Vill du maximera din ränta, eller är den personliga servicen mer viktig för dig? Det finns inget rätt eller fel svar här, utan det handlar om att hitta det sparkonto som bäst uppfyller dina behov och livssituation. Att jämföra sparräntor och villkor mellan olika typer av banker är därför mycket viktigt.

Jämföra sparkonton: Tips för att jämföra sparräntor effektivt 

Om du vill hitta ett sparkonto med hög ränta, och med övriga villkor som passar ditt sparande, är det viktigt att jämföra sparkonton.Flera faktorer inverkar, och att ha koll på dem kan göra stor skillnad i längden. Här är några effektiva tips för att jämföra sparräntor:

  1. Starta med räntan: Det första du bör titta på är givetvis räntan. Men observera skillnaden mellan fast ränta och rörlig ränta. Ett sparkonto med fast ränta ger dig en garanterad avkastning, medan rörlig ränta kan ändras över tid.

  2. Aktuell marknadssituation: Det är viktigt att veta vilka räntor som erbjuds just nu. Du kan hitta den bästa sparräntan just nu i tabellen på den här sidan.

  3. Förstå räntans mekanism: Innan du tar ett beslut, se till att du förstår hur ränta på sparkonto fungerar. Är det sammansatt ränta eller enkel ränta? Detta kan ha stor inverkan på ditt totala sparande.

  4. Titta på villkoren: Vissa sparkonton kan ha restriktioner eller krav som påverkar räntan. Till exempel kan ett konto som har högsta sparräntan just nu ha en bindningstid som du inte är bekväm med.

  5. Överväg andra aspekter: Ett sparkonto med hög ränta kan vara lockande, men bortom räntan bör du också titta på faktorer som avgifter, tillgänglighet och bankens rykte. Ett konto med något lägre ränta men bättre villkor kan vara ett mer förnuftigt val i det långa loppet.

  6. Gör en helhetsbedömning: Samla all information och väg för- och nackdelar mot varandra. Det hjälper dig att göra ett bättre val som passar just dina sparbehov och mål.

Fallgropar med sparkonto och sparränta 

Att ha ett sparkonto med hög ränta är en smart finansiell strategi, men det finns vissa misstag som kan underminera dina ansträngningar och minska avkastningen på ditt sparande. Här är några vanliga fallgropar att undvika:

?      Jaga högsta sparräntan utan urskillning: Det kan vara frestande att välja ett sparkonto enbart baserat på den högsta räntan. Men det är viktigt att granska alla villkor och avgifter som kan appliceras, för att förstå den faktiska avkastningen.

?      Inte kontrollera insättningsgaranti: Många glömmer att undersöka om banken har en insättningsgaranti. Detta är särskilt viktigt för att säkerställa att dina pengar är skyddade i händelse av bankens konkurs.

?      Okontrollerade uttag: Ofta blir sparare frestade att göra olpanerade uttag från sitt sparkonto, vilket kan minska räntan de tjänar in. Var medveten om villkoren för uttag och hur de påverkar din sparränta.

?      Ogenomtänkt val av bindningstid: Att låsa pengar på ett konto kan erbjuda högre ränta, men det minskar också din likviditet. Se till att du är bekväm med bindningstiden innan du fattar ett beslut.

?      Underlåta jämförelse: Att inte jämföra olika sparkonton kan vara en dyr miss. Använd jämförelseverktyg online som hjälper dig att hitta bästa sparräntan som passar dina behov.

?      Inte tänka på avgifter och kostnader: Vissa sparkonton kan ha dolda avgifter som äter upp din avkastning. Var noga med att läsa det finstilta innan du öppnar ett konto.

?      Inte ha en sparplan: Det är lätt att försumma regelbundet sparande. Utan en automatisk sparplan eller en fast rutin kan du missa att dra full nytta av ränta-på-ränta-effekten.

Steg för steg-guide: hur man öppnar det bästa sparkonto med ränta 

Att öppna ett sparkonto med ränta kan vara en utmärkt investering för din ekonomiska framtid. Men det kan kännas knepigt att välja och att genomföra det. Här är en steg för steg-guide för att hjälpa dig i processen.

  • Steg 1: Undersökningar

Det första du bör göra är att jämföra sparräntor mellan olika banker. Vissa banker erbjuder lockande introduktionsräntor som kan vara värda att överväga. Men glöm inte att titta på den regelbundna räntan som gäller efter att introduktionsperioden är över.

  • Steg 2: Bedöm dina behov

Fundera på hur lång tid du är villig att binda dina pengar och hur mycket du planerar att sätta in. Detta kommer att hjälpa dig att hitta ett konto som bäst matchar dina sparbehov.

  • Steg 3: Läs det finstilta

Innan du fattar ett beslut, se till att läsa igenom alla villkor. Finns det några avgifter eller saldokrav som du bör vara medveten om?

  • Steg 4: Ansök

När du har valt bank, besök deras webbplats eller fysiska kontor för att påbörja ansökningsprocessen. Du kommer vanligtvis att behöva fylla i personlig information och genomgå en kreditupplysning.

  • Steg 5: Sätt in pengar

När ditt konto är godkänt och öppet, är det dags att göra din första insättning. Kom ihåg, större insättningar tenderar att ge högre räntor.

  • Steg 6: Övervaka ditt konto

Se till att regelbundet kolla hur det står till på ditt konto, för att se hur din investering växer. Detta är också en bra tid för att se om det finns bättre sparräntor tillgängliga och om du bör överväga att byta bank.

Terminologi: Vad är sparränta och andra viktiga termer 

När det gäller sparkonton och sparränta, så stöter man ofta på olika termer som kan vara förvirrande. Här är en förklaring av några av de mest centrala termerna.

?      Sparkonto: Ett bankkonto avsett för att spara pengar över tid. Det skiljer sig från ett lönekonto genom att det vanligtvis erbjuder en högre ränta.

?      Sparränta: Den ränta som banken betalar dig för att ha dina pengar på kontot. Räntan uttrycks ofta som en årlig procent av ditt sparsaldo.

?      Sparkonto med ränta och insättningsgaranti: Ett sparkonto som är skyddat av den statliga insättningsgarantin, vilket innebär att dina insättningar är säkrade upp till en viss gräns om banken skulle gå i konkurs.

?      Fasträntekonto: Ett sparkonto som erbjuder en fast ränta under en viss period, vanligtvis mellan ett och fem år. Räntan ändras inte under denna tid.

?      Bindningstid: Detta är den period under vilken du inte kan ta ut pengar från ett fasträntekonto utan att förlora ränta eller drabbas av andra sanktioner.

?      Flexibel ränta: En ränta som kan förändras över tid beroende på marknadsförhållanden. Det är motsatsen till en fastränta.

?      Ränta på ränta: När räntan som tjänas på ett sparkonto läggs till det ursprungliga beloppet, och därefter tjänar detta nya, större belopp ränta.

?      Automatisk sparplan: En tjänst där en fast summa pengar automatiskt överförs från ditt lönekonto till ditt sparkonto med regelbundna intervall.

?      Saldokrav: Vissa sparkonton kräver att du behåller en viss minsta summa pengar på kontot för att få den utlovade sparräntan.

Vanliga frågor om sparkonto med ränta och insättningsgaranti 

Hur ofta betalas sparränta ut på ett sparkonto?

Frekvensen för utbetalning av sparränta varierar mellan olika banker och konton. Det kan vara månadsvis, kvartalsvis eller årligen. Det är viktigt att kontrollera detta när du jämför sparkonton för att förstå hur ditt sparande kommer att växa över tid.

Kan jag ha flera olika typer av sparkonton i samma bank?

Ja, det är vanligtvis möjligt att ha flera olika typer av sparkonton inom samma bank, till exempel ett konto med fast ränta och ett annat med variabel ränta, för att maximera sparandet.

Vilken bank ger högst sparränta?

Det bästa sättet att hitta vilken bank som ger bästa räntan på sparkonto är att jämföra olika banker genom att använda jämförelseverktyg online eller genom att besöka bankernas egna webbsidor.

Är det möjligt att förlora pengar på ett sparkonto?

I teorin är ditt sparkonto en av de säkraste platserna för ditt sparande. Detta då du inte kan förlorar pengar, i och med att kontot är skyddat av insättningsgarantin.

Påverkas sparräntan av Riksbankens styrränta?

Ja, Riksbankens styrränta har en direkt påverkan på sparräntan. När styrräntan ändras, följer ofta sparräntor i banker efter, antingen upp eller ned.

Vill du hitta andra sätt att förbättra din privatekonomi? Läs om hur du hittar den billigaste och bästa bilförsäkringen.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: