Annons:

Sök
  • Iselins egna ord om dramatiska morgonen:

    Iselin Bråten Latif berättar om den dramatiska morgonen. Foto: Privat/Lotta Madestam

  • Iselins egna ord om dramatiska morgonen:

    En stor mängd handsprit har hällts ut vid ett inbrott på Kyrkogatan. Foto: Privat

Iselins egna ord om dramatiska morgonen: "Jag blev svimfärdig"

När Iselin Bråten Latif kom till sin blombutik i Virserum på morgonen slog det emot henne av en stark doft. Vid ett inbrott har någon hällt ut en stor mängd handsprit där lukten spridit sig till hennes lokal.
– Jag blev svimfärdig, det var så starkt, säger hon.

Annons:

Direkt när Iselin Bråten Latif satte nyckeln i låset och öppnade dörren till sin butik More leafs please formligen slog den starka lukten emot henne.

– Jag kunde inte ens vara där inne. Jag ringde fastighetsskötaren och när vi gick runt upptäckte vi en sönderslagen ruta i en källarlokal här bredvid. Vi såg en massa handspritstuber slängda på golvet. Det är någon som hällt ut massa, massa handsprit, berättar Iselin Bråten Latif.

Räddningstjänsten är fortfarande kvar på platsen, men är i färd med att avrunda när Dagens Hultsfred får tag i henne.

Påverkar det här dig och din verksamhet på något sätt?

– Ja, ganska mycket. Jag var här extra tidigt idag för jag har flera begravningsarbeten att göra till i morgon. Nu har jag fått stå ute och vänta i två timmar medan räddningstjänsten och polisen varit här, så jag får vara kvar rätt länge i kväll.

– Dessutom kom en ny blomleverans på morgonen, som inte fick köra in på gatan, så blommorna fick ställas av i min gamla lokal. Som tur var hade jag nyckeln kvar, så det blir en massa extrajobb med att bära över allt sedan.

Hur känns det i lokalen nu?

– Jag har vädret i två timmar, men lukten hänger fortfarande kvar på vissa ställen. Vem har gjort det och varför? Och hur kan lukten sprida sig så mycket, frågar hon sig.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: