Annons:

Sök

Annons:

EXTRA: POJKE KNIVSKUREN VID STORBRÅK I HULTSFRED

Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

EXTRA: POJKE KNIVSKUREN VID STORBRÅK I HULTSFRED

Vid ett storbråk på gågatan i centrala Hultsfred på onsdagskvällen ska en pojke ha blivit knivskuren. Skadeläget för pojken är oklart. Polisen har identifierat tre misstänkta, men man har inte lyckats få tag på någon av dem ännu.

Annons:

Bråket ska ha blossat upp på allvar på Bryggerigatan i Hultsfred runt klockan 18 på onsdagen. Dock ska det ha pågått i omgångar dessförinnan. Samtliga inblandade, både målsägande och misstänkta, är i åldrarna 15-17 år och hemmahörande i Hultsfred.

När den första polispatrullen kom till platsen anträffade man en skadad pojke.

– Han hade blivit skuren med något vasst föremål, troligtvis en kniv, i armen. Han hade en t-shirt virad runt armen för att stoppa blodflödet från såret, som var cirka 7-8 centimeter långt och öppet, berättar Anders Hultman vid polisen.

Rörigt på platsen

Enligt Hultman var det rörigt på platsen, och polisen fick initialt inrikta sig på att ta hand om den skadade pojken, som berättade att han även hade blivit slagen.

Ambulans kom så småningom till platsen, men i polisrapporten står inte angivet om pojken fick tas med till sjukhus.

Åklagare tar över

Pojken kunde helt kort höras på brottsplatsen. Polisen har tre identifierade personer misstänkta för brottet, som rubriceras som grov misshandel. De tre var inte kvar på när polispatrullen anlände, och man har ännu inte lyckats hitta någon av dem.

– Nu kommer ärendet lämnas över till åklagare. Ytterligare förhör ska hållas med målsäganden, och självklart fortgår arbetet med att leta efter de misstänkta, säger Anders Hultman.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: