Annons:

Sök

Annons:

Fredrik åkte bil i 123 mil för att cykla dressin i Virserum

Lena Lindberg delar ut pris till Luleåbon Fredik Tysk, som har cyklat dressin på nio banor i nätverket Sveriges Dressinuthyrare, och utnyttjade en del av priset genom att cykla dressin mellan Virserum och Åseda. Foto: Privat

Fredrik åkte bil i 123 mil för att cykla dressin i Virserum

Fredrik Tysk körde bil i 123 mil för att cykla dressin mellan Virserum och Åseda och ta emot ett pris från nätverket Sveriges Dressinuthyrare. 
– Han har ambitionen att trampa alla Sveriges dressinbanor, säger Lena Lindberg, sammankallande i nätverket Sveriges Dressinuthyrare. 

Annons:

Fredrik Tysk har en stor förkärlek till att cykla dressin så han åkte under slutet av förra veckan bil från sin hemort Luleå till Virserum, totalt 123 mil, för att cykla dressin på sträckan mellan Virserum och Åseda.

Lena Lindberg, representant för nätverket Sveriges Dressinuthyrare, berättar att Fredrik Tysk dessutom kom till Virserum som vinnare för att ha dressincyklat på flest banor i deras nätverk. Tvåan och trean har cyklat på åtta respektive sju banor i Sverige. Priset bestod i ett presentkort för dressinhyra på tre valfria banor inom nätverket.

Vill cykla alla banor i Sverige

”Fredrik uttryckte sin uppskattning av priset eftersom han har ambitionen att cykla alla banor i Sverige. Idag ville Fredrik utnyttja den första dressinhyran genom att cykla på sträckan mellan Virserum och Åseda, som är en ny bana för honom. Det var således hans val av bana idag som gjorde att prisutdelningen anordnades här. Presentkortet är giltigt till den 1 juni 2023, så Fredrik kan cykla resterande två fria banor till våren, om han vill”, säger Lena Lindberg. 

Järnvägsföreningen Smalspåret Växjö-Västervik hade egentligen stängt dressinuthyrningen för säsongen men tog fram en dressin åt vinnaren. Fredrik cyklar mestadels tur och retur och valde dagen till ära att cykla den 27 kilometer långa sträckan fram till Åseda och sedan tillbaka till Virserum. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: