Annons:

Sök

Annons:

Nytt projekt ska få näringslivet att följa med på bussresa till kollegorna

Målilla skola är en av hållplatserna för Hultsfreds kommuns senaste projekt "Följ med till nästa hållplats". Foto: Lotta Madestam

Nytt projekt ska få näringslivet att följa med på bussresa till kollegorna

Hultsfreds kommun lanserar ett nytt projekt. Näringslivet har möjlighet att följa med på en bussresa till kollegorna inom kommunens gränser i april.  

Annons:

”Följ med till nästa hållplats” är namnet på Hultsfreds kommuns senast lanserade projekt. 

Torsdagen den 13 april går en buss runt i Hultsfreds kommun och företagare har möjlighet att anmäla sig och följa med på rundturen som ger svar på vad som har hänt och vilka satsningar som görs framåt i kommunen.

– Bussresan är ett sätt att visa upp vad som har hänt i Hultsfreds kommun men också titta på vad vi planerar att göra framöver. Det är därför vi kallar det för ”Följ med till nästa hållplats”, säger Hultsfreds kommuns näringslivssamordnare Frederika Svensson.

Fokus på företag och satsningar

Turen utgår från kommunhuset och pågår i flera timmar på eftermiddagen. Tjänstemän och politiker följer med och berättar om olika satsningar längs vägen. 

– Några ställen kommer vi bara åka förbi och andra ställen kommer vi stanna till på för att kanske hämta upp en företagsledare som berättar om sin verksamhet. Vi kommer även göra stopp där vi kliver av så det blir lite blandat för att det ska hända saker på vägen, säger Frederika Svensson.

Programmet består av hållplatser i form av företag och satsningar i Hultsfred, Målilla, Virserum och Järnforsen. 

– Vi har valt att göra en karta som inte är ortsbaserad utan den är mer fokuserad på var vi kommer åka. Det som finns med på kartan är inte allt utan vi har prickat ut några av besöksmålen. Nu kommer vi inte besöka alla orter, men vi kommer prata om vad som händer på alla orter. Det är klart att det finns fler hållplatser att besöka för framtiden.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: