Annons:

Sök

Annons:

Hela listan: Många elever belönades – han fick nyinstiftat stipendium

Serge Sano, Maria Hansen, Whilliam Gustavsson, Israa Abdelhalim, Hala Albardawil och Josée Lea Ringlau. Foto: Privat

Hela listan: Många elever belönades – han fick nyinstiftat stipendium

Albäcksskolan har delat ut en rad stipendium. Bland annat har elever uppmuntrats för klassens prestation och ett nyinstiftat stipendium i form av "Årets EPA" har också delats ut till en som alltid visar hänsyn till sina medtrafikanter och sköter om sin bil.

Annons:

Listan offentliggjordes på onsdagen:

9A: Vincent Larsson

D:n, C:n, A:n, B:n… eller kanske E:n? Det har för dig inte spelat någon roll. Med lite hjälp och lite stöttning har du alltid haft bra koll. För att använda dina egna ord: ”varför gör vi ens det här?” Jo för att vi i arbetslag A vill hedra dina insatser och önska dig ett stort lycka till i framtiden!

9B: Josée Lea Ringlau

Under din högstadietid har du visat stor vilja att lära dig, göra bra ifrån dig och du besitter styrkan och viljan att få med dig klasskamrater i skolarbetet. Du är en viljestark, men samtidig ödmjuk person, vars utveckling har synts både i undervisning och socialt. Du har en fantastisk konstnärlig ådra, du gillar litteratur, du är bevis på att man med stark vilja kan komma hur långt som helst. Din förmåga att anamma svenska språket är otrolig och det har varit en fröjd att följa din utveckling på Albäcksskolan

9C: Whilliam Gustavsson

Årets stipendium i 9C går till en elev som alltid haft ett vänligt och trevligt sätt mot både klasskompisar och vuxna på skolan. Eleven har alltid varit engagerad i sitt lärande och gjort sitt allra yttersta för att nå så långt som möjligt. Dessutom har eleven haft exemplarisk närvaro i tre år och tagit stort ansvar över sina studier. 

9D: Hala Albardawil

Efter fantastiska prestationer under Albäckstiden som gått, har du för en ljus framtid krattat och sått, För vad du ville med din tid på Albäck var du rätt tydlig med redan från start. En dröm om att lyckas inom läkaryrket, det gjorde du för oss alla tidigt klart.

Du är ödmjuk och hjälpsam med ett driv som få. Det du inte vet det har du tagit reda på. De franska meningarna blev tillslut långa, nationella proven alldeles för många men de höga betygen lyckades du ändå fånga! Stort lycka till i framtiden, Hala, från mentor och alla lärare som haft den stora förmånen att få undervisa dig

7-9D: Lion Wandelt

Vi är oerhört stolta över dig och den resa du gjort under din tid här på Albäcksskolan. Du har bestigit höga berg men även trasslat dig genom djupa dalar och snår. Du har gjort stora framsteg både i din kunskapsutveckling men framför allt i din personliga utveckling. Du är en snäll och omtänksam kille med sinne för humor och en envishet som få. Din motivation till lärande har hela tiden ökat vilket nu har gett otroliga resultat. Tro på dig själv och visa världen vilken fantastisk kille du är! Vi önskar dig all lycka till i framtiden!

9E: Israa Abdelhalim

Stipendiet i 9e tilldelas en person som alltid sprider god stämning i klassen. Eleven har glimten i ögat, alltid ett leende på läpparna och det spelar ingen roll vem man sätter eleven att arbeta tillsammans med, den ser till att samarbetet fungerar. Eleven har under högstadietiden gjort en stor resa och utvecklats enormt som person och är pålitlig, omtänksam och ambitiös. Eleven är också klok, kunnig och har hjärtat på rätta stället. 

9F: Maria Hansen

Stipendiet i 9F går till dig som från dag ett har visat ditt engagemang till skolan. Detta visar sig bland annat i dina goda resultat. Du har varit stabil hela vägen in i mål och oavsett förändringar har du landat in och accepterat situationer. Du har bidragit med lugn i klassrummet samtidigt som du har spridit positivitet och glädje omkring dig. Du är en fantastisk klasskamrat, elev och människa att både ha i och utanför klassrummet.

9G: Serge Sano

Du har ett driv att lära dig nya saker. De utmaningar du har mött hos oss, har du tagit dig an och visat att allt är möjligt. Du vågar alltid vara dig själv och gör alltid ditt bästa i alla lägen.

Du är en bra vän och visar alltid omtanke och respekt för människor runt omkring dig. Med ditt leende och din dans har du bidragit till mycket glädje. Sluta aldrig dansa!

Årets idrottsstipendier, sponsrade av Nordic Wellnes Hultsfred:Elias Hed 9a och Sanna Hassan 9c.

Eleverna har bidragit till att få ett bra klimat och en bra stämning på idrottslektionerna. Eleverna har deltagit kontinuerligt i undervisningen och utvecklat en god kroppsuppfattning. Eleverna har också en bredd i sina fysiska rörelseförmågor och tar sig alltid an nya utmaningar och pushar sig själv att utvecklas. Eleverna har en god samarbetsförmåga och visar respekt för klasskamrater. Eleverna stannar alltid upp och reflekterar och tar in det vi arbetar med både praktiskt och teoretiskt, vilket visar på elevernas vilja att utveckla goda levnadsvanor samt är eleverna goda förebilder för andra.

Årets teknikstipendium, mest kreativa bron åk 9 vinnare: Joseé Lea Ringlau, Anton Sofran och Ahmed Takuna 9B

Dessa tre elever visade att med kreativitet och fantasi att en bro inte behöver se ut som Golden Gate. Den var inte bara konstruerad på ett kreativt sätt utan de hade även lagt till detaljer som gjorde att bron fick liv.

Vinst av vikttest: Neo Gustafsson och Marcus Johansson 9F

Egentligen behövs det ingen motivering till denna bro. Men dessa elever visade hur viktigt det är med en hållfast konstruktion och det fick hämtas större vikter för att bron skulle ge vika under pressen. 

Årets EPA-stipendium, sponsrat av Frendo i Hultsfred: Ebbe Bäcketoft i 9A.

Många elever älskar EPA, inte riktigt den EPA som vi i skolan försöker få er att jobba med i klassrummet. Vi pratar Epor som rullar på våra vägar, ganska ofta i vägen för oss i personalen och fler blir ni varje år. Men det finns en person som alltid tänker på omgivningen när han kör sin Epa. Svänger alltid in och släpper förbi, uppmärksam och sköter om sin bil.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: