Annons:

Sök

Annons:

Banorna sålda – men inte helt kört för ny padelaktör i Vimmerby

Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

Banorna sålda – men inte helt kört för ny padelaktör i Vimmerby

Vid månadsskiftet stänger Padelfour sin anläggning i Vimmerby. Banorna är sålda, men Michael Eklund, som äger lokalerna, har inte gett upp hoppet om en ny aktör.
– Det vore jättesynd om det försvinner, säger han.

Annons:

Vår tidning har tidigare rapporterat om att Niclas Samuelsson och Mathias Westerling, som drivit Padelfour i fem års tid och är lite av padelpionjärer i trakten, beslutat sig för att släppa padeln. 

De har tidigare meddelat att de stänger sin anläggning för spel vid månadsskiftet och nu står det klart att man sålt banorna som funnits i padelhallen i Eklunds Företagscenters lokaler.

– Jag har ingen aning om vart, men banorna är sålda och börjar inom kort att plockas ned. Så ligger till det, säger Michael Eklund, som äger lokalerna.

Vad känner du för det?

– Det är jättesynd att det försvinner, men det krävs ett stort engagemang för att driva runt det och det har inte funnits så många intressenter. Jag vet att de har funnits, men då har man inte kunnat komma överens.

Hoppas du fortfarande på en padellösning i lokalen?

– Vi är öppna för att diskutera lösningar och har en deal som egentligen är klar. Men då handlar det om att hitta andra banor och flytta in dem. Vi får se om det blir padel fortsättningsvis eller vad man kan få in i stället. Det finns två spår nu och vi får se åt vilket håll det tar vägen. 

Seriös aktör finns

Padelhallen motsvarar tre industriportar, säger Michael Eklund.

– Det finns flera möjliga inriktningar. Det skulle kunna bli butik eller kombinerad verkstad. Det finns ganska mycket att välja på. 

Sitter du lugnt i båten nu ett tag?

– Allt går lite parallellt och det blir den som hugger först. Så är det alltid. Vi ser möjligheter att det kan bli padel, men blir det inget så kommer vi försöka hyra ut lokalerna till någon annan.

Enligt vad vår tidning erfar finns det en aktör som visar seriöst intresse för att bedriva padel på anläggningen. Aktören vill än så länge vara anonym.

– Vi är intresserade, men då måste vi få till något som är hållbart. Det är det det hänger på. I sådana fall kommer det bli något innan nästa vecka är slut, säger aktören.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: