Annons:

Sök

Annons:

Efter explosionen – nu återupptas färdtjänstresorna

KLT återupptar färdtjänstresor från och med i dag. Foto: Pressbild

Efter explosionen – nu återupptas färdtjänstresorna

Explosionen i Nybro gjorde att hela 50 fordon togs ur trafik. Det har påverkat sjukresor, färdtjänst, skolskjuts för barn med anpassad skolgång samt närtrafiksturer under veckan. Nu återupptas färdtjänstresorna igen.

Annons:

För drygt en vecka sedan skedde en explosion i en minibuss i Nybro. Det har fått stora konsekvenser. 50 fordon togs ur trafik och det fick stor påverkan på Kalmar länstrafiken. 

De 50 minibussarna, som ägs av flera olika trafikföretag, togs ur drift som en försiktighetsåtgärd efter förra söndagens händelse. 

Från och med i dag, måndag 6 maj, återupptas färdtjänsten igen. 

"I sitt arbete med att lösa resor till resenärer kan KLT meddela att färdtjänsten återupptas. Dock är tillgängligheten på fordon fortfarande begränsad och eventuella förseningar och justeringar av tiderna för bokade resor kan komma att uppstå. Det betyder fortsatt stor påverkan på närtrafik. I och med återupptagningen av färdtjänst kan det finnas risk för längre telefonköer än normalt", skriver KLT.

Bolaget meddelar också att man arbetar kontinuerligt för att minimera störningarna och återgå till normal drift så snart som möjligt.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: