Annons:

Sök

Annons:

Arrangerade lopp för kollegorna –

Ikea Springrun arrangerades för första gången i veckan, med målet att öka sammanhållningen mellan kollegorna. Foto: Privat

Arrangerade lopp för kollegorna – "Vill öka sammanhållningen på jobbet"

De har som mål att hitta på aktiviteter för kollegorna i syfte att öka sammanhållningen på jobbet. Senaste idén är Ikea Springrun.

Annons:

I torsdags gick starten för nya loppet Ikea Springrun, som lockade ett 20-tal anställda på Ikea Industry i Hultsfred att springa eller gå en sex kilometer lång runda.

– Det var ju första gången vi hade någonting sådant här, så det var kanske inte alla som vågade, säger Hanna Tuvesson, som ändå säger sig vara helnöjd med 20 deltagare, i synnerhet som det var första gången.

Bildats en egen kommitté 

Nummerlapparna hade försetts med namnet ”Ikea Springrun” och vid målgång bjöds på vatten och glass.

– Vi väntade in varandra, till alla kommit i mål. Det kändes som det var uppskattat att hänga utanför jobbet och tanken var att visa ”här kommer vår fabrik”, säger Hanna Tuvesson.

Hon ingår i en kommitté med huvudsyftet att hitta på olika saker som sprider glädje och ökar sammanhållningen mellan kollegorna.

– HR ställde frågan i ett veckobrev, om någon var intresserad att bidra, säger Hanna Tuvesson som direkt anmälde sitt intresse att ingå i kommittén som också består av Martina Andersson samt Meris Hasan Begovic och Camilla Holmroth från HR. 

Vad har ni gjort mer?

– På löningsdagen i april bjöd vi på ingefärsshot. Nu blir det väl lugnt över sommaren, men sedan är det bokslut för företaget, det blir som ett nyår. Då ska vi försöka göra något mindre för att fira att det är ”nytt år och nya tag” och julbordet kommer vi lägga mer krut på. Jag tror det här blir väldigt uppskattat i längden.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: