Annons:

Sök

Annons:

De uppmuntrades med stipendium – så motiverar föreningen sina val

Lisa Hultgren och Ulla-Mai Axelsson uppmuntrades med stipendium i samband med Mörlundadagen. Foto: Privat

De uppmuntrades med stipendium – så motiverar föreningen sina val

I samband med Mörlundadagen uppmuntrades Ulla-Mai Axelsson och Lisa Hultgren med stipendium, utdelade av Mörlunda-Tveta Hembygdsförening.

Det är några år nu sedan föreningen delade ut sina båda stipendium, men nu fanns det två värdiga mottagare, tyckte styrelsen.

Så i samband med att Mörlundadagen firades på lördagen uppmuntrade man eldsjälen Ulla-Mai Axelsson som utsågs till Årets Mörlundabo och innebandyspelaren Lisa Hultgren som fick föreningens Ungdomsstipendium.

”Tycker inte att jag gör så mycket men kul att det jag gör uppskattas”, kommenterar Ulla-Mai Axelsson på sociala medier.

Här följer motiveringarna:

Årets Mörlundabo: Med passion, entusiasm och glatt humör är hon en eldsjäl för bygden. Hon har stort engagemang i olika verksamheter i Mörlunda GoIF och är en mycket uppskattad ledare för damernas träningsgympa.

Ungdomsstipendium: Har med stor talang och målmedvetenhet nått elitnivån i innebandy. Hon började spela i IBK Svala från Mörlunda och via Vimmerby IKB spelar hon nu i Oskarshamns allsvenska damlag i Craftstadens IBK.

Mörlunda-Tveta Hembygdsförening delade ut sina stipendium med stöd av Virserums Sparbank.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagenshultsfred.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

MEST KOMMENTERAT

Annons:

Annons: