Annons:

Sök

Annons:

Klubben beviljas marknadsföringsbidrag för tredje säsongen i rad

Varta BK återvänder till bowlinghallen i Hultsfred och erhåller precis som i fjol marknadsföringsbidrag på 20 000 kronor från Hultsfreds kommun. Foto: Ossian Mathiasson

Klubben beviljas marknadsföringsbidrag för tredje säsongen i rad

Varta BK återvänder till Hultsfred till årets säsong. Nu får klubben marknadsföringsbidrag på 20 000 kronor från Hultsfreds kommun. 

Annons:

För tredje säsongen i rad kommer bowlingföreningen Varta BK spela i allsvenskan. Nu har kommunstyrelsen sagt ja till ett marknadsföringsbidrag på 20 000 kronor. Enligt kommunens bedömningsmall uppgår marknadsföringsvädret till måttligt. 

– Det är tredje året som vi går in med marknadsföringsbidrag från kommunstyrelsens oförutsedda medel, säger kommunalrådet Lars Rosander (C). 

Hultsfreds kommun får för denna summa marknadsföring genom att ha sin logotyp på matchreklam, en fast reklamplats i bowlinghallen och exponering på skärmar vid matcher.

"Finns naturligtvis ett sånt önskemål"

Efter att ha förlagt sina träningar och matcher till bowlinghallen i Vimmerby i två säsonger är nu klubben tillbaka i Hultsfred. 

– De har varit i Vimmerby bowlinghall i två säsonger och återvänder nu till Hultsfreds bowlinghall. De har hittat en lösning med de nya ägarna, säger Lars Rosander. 

Har Varta BK haft önskemål om mer pengar i och med återkomsten till Hultsfred?

– Ja, det finns naturligtvis ett sånt önskemål. För två år sedan hade vi 30 000 kronor men vi skar ner det till 20 000 kronor i fjol. Beslutet är 20 000 kronor med tanke på den kommunala ekonomin i stort. Vi hade en prognos som inte var så rolig innan sommaren och det blir mer allmän återhållsamhet. Vi hamnar på 20 000 kronor och vi hoppas att det är ett bra stöd, säger Rosander. 

Klubben bedrev förra säsongen seriespel med tre lag i olika divisioner, vilket resulterade i en totalkostnad på cirka 145 000 kronor. Det kommunala marknadsföringsbidraget ska täcka en del av dessa kostnader, enligt Varta BK. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: