Annons:

Sök

Annons:

Beskedet: Lönnebergaträffarna fortsätter vid Metropol

Lönnebergaträffens flytt till Metropol blev lyckad och det blir en fortsättning på det stora området under nästa år. Foto: Ossian Mathiasson

Beskedet: Lönnebergaträffarna fortsätter vid Metropol

Det blir en fortsättning för de populära Lönnebergaträffarna vid Metropol i Hultsfred.
– Ja. Tanken är att vi ska fortsätta där, säger Anita Trybom.

Annons:

2018 blev det tolfte året för de populära Lönnebergaträffarna. Under de första elva åren höll de till utanför Lönneberga Boa i just Lönneberga. 

I dag valde de att byta plats till området vid Metropol och den stora anledningen till flytten är de stripshower som arrangerats i lokalerna i Lönneberga. 

Fortsätter vid Metropol 2019

Ett tiotal träffar har de haft under sommaren och i helgen var det storstilad säsongsavslutning på den stora plan som har fyllts med bilar och motorintresserade människor. 

– Vi är väldigt nöjda med att vi valde att flytta träffarna till Metropol, det är så mycket större. Vi har haft 600-700 personer i snitt på varje träff. Under premiären och säsongsavslutningen var det mest folk, säger Anita Trybom. 

Hur går tankarna inför nästa år?

– Vi fortsätter vid Metropol, allt talar för det. Jag vet också att de på Metropol vill fortsätta samarbetet, säger hon och lägger till:

– Det här är så roligt, det är det som har gjort att man skippat semester under 13 år. Man har fått mycket goda vänner och minnen som man kommer bära med sig under resten av livet. Under tiden i Lönneberga blev det som en stor familj, säger hon.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: